Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Sat, Dec 5th, 2020

Film – Banii altora – Other People’s Money (1991) Danny DeVito, Gregory Peck

poster Other People's Money (1991)Other People’s Money, comedie dramă, film american, regia Norman Jewison.
În rolurile principale: Danny DeVito, Gregory Peck, Penelope Ann Miller.

Danny DeVito joaca un rol de zile mari in aceasta comedie savuroasa. El este Lawrence Garfield, cunoscut insa sub numele de Larry Lichidatorul, individ specializat in falimentarea de corporatii. Larry isi petrece orele in care nu doarme cautand companii pe care sa le preia. Astfel, intr-o dimineata da si peste firma New England Wire & Cable, o companie care a avut si zile mai bune dar care totusi nu are datorii si nu duce lipsa de bani. Intre doua fripturi pe care le savureaza, Larry isi face planuri cum sa stoarca firma de resurse..

Caseta film Other People’s Money
Titlul original: Other People’s Money
Regia: Norman Jewison
Scenariul: Alvin Sargent
Distributia: Danny DeVito (Lawrence (“Larry the Liquidator”) Garfield), Gregory Peck (Andrew (“Jorgy”) Jorgenson), Penelope Ann Miller (Kate Sullivan), Piper Laurie (Bea Sullivan), Dean Jones (Bill Coles), R. D. Call (Arthur), Mo Gaffney (Harriet), Tom Aldredge (Ozzie)
Durata: 97 minute
An: 1991
Gen: Comedie/Drama/Romantic

Filmul – Banii altora
..Insa presedintele acesteia, Andrew Jorgenson (Gregory Peck), doreste sa mearga mai departe cu afacerile si sa-si reprofileze compania. Pentru aceasta, el o cheama in ajutor pe cumnata sa, Kate Sullivan (Penelope Ann Miller), o avocata din New York care e obsedata sa stranga bani si sa salveze firme. Larry se va indragosti nebuneste de ea insa, din moment ce interesul lor e complet opus – unul vrea sa distruga compania iar celalalt sa o salveze – ei trebuie sa se decida pana la urma ce este mai important – banii sau iubirea.

Other People’s Money (1991)