Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Mon, Apr 28th, 2014

Film – Barabba – Barabbas (1961) – subtitrat

poster Film - Barabba - Barabbas (1961) - subtitrat Barabbas, drama, film aparut in 1961, regia Richard Fleischer.
In rolurile principale: Anthony Quinn, Silvana Mangano, Arthur Kennedy.

Caseta film Barabbas
Titlul original: Barabbas
Regia: Richard Fleischer
Scenariul: Christopher Fry, Pär Lagerkvist
Distributia: Anthony Quinn (Barabbas), Arthur Kennedy (Pontius Pilate), Jack Palance (Torvald), Silvana Mangano (Rachel), Harry Andrews (Peter), Ernest Borgnine (Lucius), Katy Jurado (Sara), Vittorio Gassman (Sahak), Norman Wooland (Rufio), Valentina Cortese (Julia), Arnoldo Foa’ (Joseph of Arimathea)..
Durata: 137 minute
An: 1961
Gen: Aventura/Biografic/Drama

FilmulBarabba
Aceasta este povestea fictiva a lui BARABBAS, bazata pe fascinantul pasaj din Noul Testament in care Pilat din Pont intreaba poporul din Ierusalim pe cine vor sa elibereze – pe Iisus din Nazareth sau pe Barabbas, un hot si criminal – lumea a strigat numele lui Barabbas. Si atunci el a fost eliberat, evenimentul avea sa-l marcheze pe Barabbas pentru tot restul vietii sale. Dupa ce-si vede fosta iubita, Rachel, omorata cu pietre pentru credinta sa in Isus, Barabbas se intoarce la viata sa de hot. Arestat din nou, el este un alt prieten care-si da viata in numele lui Iisus. Abia la sfarsit, cand Barabbas urma sa fie crucificat, isi descopera credinta.