Filme vechi, filme subtitrate online, filme hd, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Sun, Dec 2nd, 2018

Film – Bărbați care urăsc femeile – The Girl with the Dragon Tattoo (2009) Michael Nyqvist, Noomi Rapace

Bărbați care urăsc femeile

poster The Girl with the Dragon Tattoo (2009)Män som hatar kvinnor (The Girl with the Dragon Tattoo), crimă thriller, film suedez, regia Niels Arden Oplev; 2 nominalizări Academia Europeana de Film.
În rolurile principale: Michael Nyqvist, Noomi Rapace, Lena Endre.
Cu patruzeci de ani în urmă, Harriet Vanger a dispărut de la o întrunire de familie pe insula stăpânită și locuită de puternicul clan Vanger. Cadavrul ei nu a fost găsit niciodată, totuși unchiul ei iubit este convins că a fost crimă și ucigașul este un membru al propriei lui familii strâns unită și totuși disfuncțională. Îl angajează pe jurnalistul financiar căzut în dizgrație Mikael Blomkvist (Michael Nyqvist) și pe tatuata și turmentata, dar ingenoasa hackeriță Lisbeth Salander (Noomi Rapace) pentru a investiga..

Caseta film Män som hatar kvinnor
Titlul original: Män som hatar kvinnor
Regia: Niels Arden Oplev
Scenariul: Nikolaj Arcel, Rasmus Heisterberg
Distributia: Michael Nyqvist (Mikael Blomkvist), Noomi Rapace (Lisbeth Salander), Lena Endre (Erika Berger), Sven-Bertil Taube (Henrik Vanger), Peter Haber (Martin Vanger), Peter Andersson (Nils Bjurman), Marika Lagercrantz (Cecilia Vanger), Ingvar Hirdwall (Dirch Frode), Björn Granath (Gustav Morell), Ewa Fröling (Harriet Vanger), Michalis Koutsogiannakis (Dragan Armansky), Annika Hallin (Annika Giannini), Tomas Köhler (“Plague”), Gunnel Lindblom (Isabella Vanger)..
Durata: 153 minute
An: 2009
Gen: Crima/Drama/Mister/Thriller

Filmul – Bărbați care urăsc femeile
..Când perechea face legătura între dispariția lui Harriet cu un număr de crime grotești de acum patruzeci de ani, cei doi încep să dezvăluie o poveste de familie întunecată și repugnantă. Dar Vanger este un clan secretos, iar Blomkvist și Salander sunt pe punctul de a afla cât de departe sunt în stare să meargă pentru a se proteja pe ei înșiși.

Bărbați care urăsc femeile – The Girl with the Dragon Tattoo (2009) subtitrat