Filme vechi, filme subtitrate online, filme hd, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Fri, Apr 17th, 2020

Film – Bărbații în negru – Men in Black (1997) Tommy Lee Jones, Will Smith

poster Men in Black (1997)Men in Black, SF acțiune, film american, regia Barry Sonnenfeld; Un premiu şi 2 nominalizări Oscar, o nominalizare Globul de Aur.
În rolurile principale: Tommy Lee Jones, Will Smith, Linda Fiorentino.
Bărbații în negru sunt agenții unei organizații nerecunoscute oficial, dar totuși guvernamentale. Existența lor e unul dintre cele mai bine păstrate secrete din univers! Ei se ocupă de problema extratereștrilor pe Pământ și sunt ultima noastră linie de apărare în cazul în care întâlnirile de gradul III ar lua-o razna. Activitatea lor este deci strict secretă, iar ei se îmbracă în negru..

Caseta film Men in Black
Titlul original: Men in Black
Regia: Barry Sonnenfeld
Scenariul: Ed Solomon
Distributia: Tommy Lee Jones (Kay), Will Smith (Jay), Linda Fiorentino (Laurel), Vincent D’Onofrio (Edgar), Rip Torn (Zed), Tony Shalhoub (Jeebs), Siobhan Fallon Hogan (Beatrice), Mike Nussbaum (Gentle Rosenburg), Jon Gries (Van Driver)..
Durata: 98 minute
An: 1997
Gen: Actiune/Aventura/Comedie

Premiile filmului Men in Black (1997)
Premii Oscar 1998: Cel mai bun machiaj.

Filmul – Barbatii in negru
..Agentul K este unul dintre membrii fondatori ai BIN-ului și acum trebuie să se ocupe de pregătirea unui fost ofițer de poliție, care va deveni agentul J. Ca personalitate însă, J este diametral opus lui K. Îi place să se distreze și să experimenteze lucruri noi, iar pentru el este o mare provocare să facă parte din BIN, cea mai sofisticată forță de “poliție”. Însă o face cu zâmbetul pe buze. Și mai ales, nu-i place să se îmbrace în negru.

Bărbații în negru – Men in Black (1997)

Server 1
Server 2 Server 3 Server 4