Filme vechi, filme subtitrate online, filme hd, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Tue, Jun 13th, 2023

Film – Bărbatul din Toronto – The Man from Toronto (2022)

Bărbatul din Toronto

poster The Man from Toronto (2022)The Man from Toronto, acțiune comedie, film american, regia Patrick Hughes.
In rolurile principale: Kevin Hart, Woody Harrelson, Jasmine Mathews.

Cel mai mortal asasin din lume și cea mai mare prost din New York sunt confundați unul cu celălalt la o închiriere Airbnb.

Caseta film The Man from Toronto (2022)
Titlul original: The Man from Toronto
Regia: Patrick Hughes
Scenariul: Robbie Fox, Chris Bremner
Distributia: Kevin Hart (Teddy), Woody Harrelson (Randy AKA “The Man from Toronto”), Jasmine Mathews (Lori), Kaley Cuoco (Anne), Kate Drummond (Agent Lawrence), Ronnie Rowe (Agent Davis), Alejandro de Hoyos (Colonel Marin), Lela Loren (Daniela Marin), Ellen Barkin (The Handler), Pierson Fodé (“The Man from Miami”), Tomohisa Yamashita (“The Man from Tokyo”), Oleg Taktarov (“The Man from Moscow”), Glenn Ennis, Justin Howell and Nathaniel Shuker (The Tacoma Brothers, collectively known – “The Man from Tacoma”), Jencarlos Canela (Agent Santoro), Martin Roach (Marty)
Durata: 112 minute
An: 2022
Gen: Actiune/Aventura/Comedie/Thriller

Filmul – Bărbatul din Toronto
Teddy, un antreprenor de fitness din Yorktown, Virginia, este concediat din la slujba sa de la o sală de sport locală pentru că a oferit broșuri publicitare fără adresa sălii de sport. El decide să nu-i spună soției sale Lori, ducând-o la Onancock de ziua ei.
Lăsând-o la un spa, Teddy ajunge la cabana greșită, unde un bărbat pe nume Coughlin este ținut ostatic. Confundat cu „Omul din Toronto”, un asasin misterios cu talent pentru interogatoriu brutal, Teddy reușește să-l intimideze pe Coughlin să renunțe la un cod.

Cabana este percheziționată de FBI, care îl convinge pe Teddy să pozeze în Omul din Toronto pentru a ajuta la capturarea potențialului dictator venezuelean, colonelul Marin, în schimb, FBI-ul îi va plăti ipoteca restantă. Spre gelozia lui Teddy, un agent este desemnat să o însoțească pe Lori și pe prietena ei Anne într-o zi de lux la Washington, D.C., spunându-le că călătoria a fost asigurată de slujba lui Teddy. În Toronto, Teddy o întâlnește pe soția lui Marin, Daniela, care îl duce cu avionul la San Juan, Puerto Rico, cu ordin să-l identifice pe Green, partenerul lui Coughlin, și să-l aducă la colonelul din D.C.

The Man from Toronto (2022)