Filme vechi, filme subtitrate online, filme hd, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Tue, Jul 14th, 2020

Film – Bătălia celor blestemați – Battle of the Damned (2013) Dolph Lundgren, Melanie Zanetti

poster Battle of the Damned (2013)Battle of the Damned, SF acțiune, film american, regia Christopher Hatton.
În rolurile principale: Dolph Lundgren, Melanie Zanetti, Matt Doran, David Field.

În urma unei epidemii virale mortale, Gatling Max conduce un grup de supraviețuitori și o bandă de roboți împotriva unei armate de infectați..

Caseta film Battle of the Damned
Titlul original: Battle of the Damned
Regia: Christopher Hatton
Scenariul: Christopher Hatton
Distributia: Dolph Lundgren (Major Max Gatling), Melanie Zanetti (Jude), Matt Doran (Reese), David Field (Duke), Jen Kuo Sung (Elvis), Lydia Look (Lynn), Oda Maria (Anna), Jeff Pruitt (Smiley), Kerry Wong (Dean), Esteban Cueto (Hernandez), Broadus Mattison (Broadus), Timothy Cooper (Robot – Voice)
Durata: 89 minute
An: 2013
Gen: Actiune/Aventura/Horror/SF/Thriller

Filmul – Batalia celor blestemati
Un grup de mercenari condus de Maj. Max Gatling se refugiază dintr-o tentativă eșuată de salvare, fiind angajați de un industriaș bogat pentru a intra într-un oraș infestat de zombie pentru a-și salva fiica Jude. În punctul de extracție, Gatling îi spune celuilalt supraviețuitor că rămâne să o găsească pe Jude și să finalizeze misiunea. În cele din urmă, o localizează pe Jude și îi spune că o va scoate din oraș, iar ea îl duce la alți supraviețuitori..

Bătălia celor blestemați – Battle of the Damned (2013)