Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Sun, Apr 5th, 2020

Film – Bătălia pentru Sevastopol – Battle for Sevastopol (Bitva za Sevastopol) (2015)

poster Battle for Sevastopol (Bitva za Sevastopol) (2015)Bitva za Sevastopol (Битва за Севастополь), biografic război, film Rusia / Ukraina, regia Sergey Mokritskiy.
În rolurile principale: Yuliya Peresild, Evgeniy Tsyganov, Oleg Vasilkov.
Film rusesc de razboi despre cea mai temuta femeie lunetist din istorie, Lyudmila Pavlichenko. Ea a fost creditata cu 309 victime in timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial. A luptat timp de opt luni la Sevastopol, unde a fost premiata de catre Armata Rosie si inaintata in grad..

Caseta film Bitva za Sevastopol
Titlul original: Битва за Севастополь
Regia: Sergey Mokritskiy
Scenariul: Maksim Budarin, Maksim Dankevich, Leonid Korin, Egor Olesov
Distributia: Yuliya Peresild (Lyudmila Pavlichenko), Evgeniy Tsyganov (Leonid Kitsenko), Oleg Vasilkov (Makarov), Nikita Tarasov (Boris), Joan Blackham (Eleanora Ruzvelt), Polina Pakhomova (Masha), Vladimir Lilitskiy (Grisha)..
Durata: 122 minute
An: 2015
Gen: Biografic/Drama/Romantic/Razboi

Filmul – Batalia pentru Sevastopol
.. Ranita de mai multe ori pe campul de lupta, a fost retrasa de pe front abia dupa ce o racheta i-a explodat în fata, cand pozitia sa a fost bombardata de germanii disperati sa o ucida. A fost primul soldat sovietic care a vizitat Casa Alba, unde s-a întalnit cu presedintele Franklin Roosevelt și cu Prima Doamna Eleanor Roosevelt.

Bătălia pentru Sevastopol – Bitva za Sevastopol (2015)