Filme vechi, filme subtitrate online, filme hd, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Sat, Nov 27th, 2021

Film – Bătrânul Auriu – Old Yeller (1957)

poster Old Yeller (1957)Old Yeller, dramă western, film american, regia Robert Stevenson.
În rolurile principale: Dorothy McGuire, Fess Parker, Kevin Corcoran.

În 2019, filmul “Old Yeller” (1957) a fost selectat pentru conservare în Registrul Național de Film al Statelor Unite de către Biblioteca Congresului pentru că este „semnificativ din punct de vedere cultural, istoric sau estetic”.

Caseta film Old Yeller
Titlul original: Old Yeller
Regia: Robert Stevenson
Scenariul: Fred Gipson, William Tunberg
Distributia: Spike (Old Yeller), Fess Parker (Jim Coates), Dorothy McGuire (Katie Coates), Tommy Kirk (Travis Coates), Kevin Corcoran (Arliss Coates), Jeff York (Bud Searcy), Beverly Washburn (Lisbeth Searcy), Chuck Connors (Burn Sanderson)
Durata: 83 minute
An: 1957
Gen: Aventura/Drama/Familie/Western

Filmul – Batranul Auriu
Tânărul Travis Coates este lăsat să aibă grijă de ferma familiei împreună cu mama și fratele său mai mic, în timp ce tatăl său pleacă la un transport de vite în anii 1860. Când un cîine bătrân vine pentru o ședere nepoftită cu familia, Travis adoptă fără tragere de inimă câinele. După o serie de întâmplări care implică ratoni, șerpi, urși, porci sălbatici și lupi, Travis ajunge să-l iubească și să-l respecte pe Old Yeller, care va avea un efect profund asupra vieții băiatului.

Click aici pentru toate filmele western la magazinweb.net

Old Yeller (1957)