Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Sat, Oct 5th, 2019

Film – Bent (2018) Karl Urban, Sofia Vergara / subtitrat

poster Bent (2018)Bent, crimă thriller, film american, regia Robert Moresco.
În rolurile principale: Karl Urban, Sofía Vergara, and Andy García.
Bent (2018) spune povestea lui Danny Gallagher, un detectiv discreditat al departamentului de droguri care, la eliberarea sa din închisoare, face planuri de a se răzbuna împotriva celui care l-a acuzat și i-a ucis partenerul.
În căutarea adevărului despre ceea ce s-a întâmplat în noaptea când partenerul său a fost ucis și lui i s-a înscenat totul, Gallagher investighează crima misterioasă..

Caseta film Bent
Titlul original: Bent
Regia: Robert Moresco
Scenariul: Robert Moresco
Distributia: Karl Urban (Danny Gallagher), Sofía Vergara (Rebecca), Andy García (Jimmy Murtha), Grace Byers (Kate), Vincent Spano (Charlie Horvath), Tonya Cornelisse (Helen), John Finn (Driscoll)
Durata: 96 minute
An: 2018
Gen: Crima/Thriller

Filmul – Bent
..Bărbatul descoperă curând că asasinarea este legată de o conspirație elaborată care implică trădare, mize mari, agenți secreți și implicații internaționale majore. Pe parcurs, Gallagher este forțat să se confrunte cu o agentă guvernamentală nemiloasă și seducătoare, Rebecca, ale cărei intenții sunt înșelătoare, și cu mentorul său Jimmy Murtha, un fost polițist care a luptat împotriva corupției întreaga sa carieră.

Bent (2018)