Filme vechi, filme subtitrate online, filme hd, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Mon, Aug 5th, 2019

Film – Biciul – Bullwhip (1958) Guy Madison, Rhonda Fleming

poster Bullwhip (1958)Bullwhip, western, film american, regia Harmon Jones.
În rolurile principale: Guy Madison, Rhonda Fleming, James Griffith.
Steve Dailey se află în închisoarea de la Abilene, Kansas, si așteaptă să fie spânzurat, când judecătorul Carr o aduce pe Cheyenne O’Malley în celulă și-i spune că Dailey poate fi eliberat dacă se căsătorește cu fata, fără să-i știe numele, deoarece trebuie să aibă un soț ca să pretindă o proprietate.
Dailey este de acord și primește o scrisoare de iertare de la judecător, care apoiintenționează să-l omoare. Dar Dailey, cu ajutorul prietenului său, Podo, scapă din închisoare și de criminalul angajat al judecătorului, “Slow” Karp.
El încearcă să-și găsească noua mireasă, dar este capturat și dus la conacul lui John Parnell..

Caseta film Bullwhip
Titlul original: Bullwhip
Regia: Harmon Jones
Scenariul: Adele Buffington
Distributia: Guy Madison (Steve Daley), Rhonda Fleming (Cheyenne O’Malley), James Griffith (‘Slow’ Karp), Don Beddoe (Judge Carr), Peter Adams (John Parnell), Dan Sheridan (Podo), Burt Nelson (Pine Hawk), Al Terr (Lem Pierce), Tim Graham (Pete), Hank Worden (Tex), Wayne Mallory (Larry), Barbara Woodell (Mrs. Sarah Mason), Rush Williams (Judd)..
Durata: 80 minute
An: 1958
Gen: Crima/Romantic/Western

Filmul – Biciul
..Acesta din urmă îi spune lui Dailey că Cheyenne este de fapt o metisă care conduce o companie de comerț cu blănuri și are nevoie de un soț din cauza dispozițiilor voinței tatălui ei.
Parnell este, de asemenea, un comerciant cu blanuri, dar dorește ca Dailey să-și preia afacerea pentru ca ei să poată lucra împreună. Dailey este de acord, trasează vagonul trenului și preia, dar nu înainte de a fi biciuiuit de Cheyenne.
Între timp, Karp a fost angajat de judecătorul Carr să-l ucidă pe Dailey și să-l angajeze pe Parnell să-l țină în viață.

Biciul – Bullwhip (1958) subtitrat