Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Thu, Jul 5th, 2018

Film – Birthmarked (2018) Emmanuel Hoss-Desmarais

Share This
Tags

Birthmarked

poster Birthmarked (2018)Birthmarked, comedie, coproducție canadiano-americană, regia Emmanuel Hoss-Desmarais.
În rolurile principale: Toni Collette, Matthew Goode, Fionnula Flanagan.
În 1977, doi oameni de știință respectați, Ben Morin și soția sa, Catherine, au renunțat la locurile lor de muncă de la universitate pentru a desfășura un experiment pe care ei îl consideră revoluționar în înțelegerea identității umane. Scopul lor este să crească trei copii, în contradicție cu predispozițiile lor genetice, pentru a dovedi puterea supremă a educației asupra naturii..

Caseta film Birthmarked
Titlul original: Birthmarked
Regia: Emmanuel Hoss-Desmarais
Scenariul: Marc Tulin
Distributia: Matthew Goode (Ben), Toni Collette (Catherine), Andreas Apergis (Samsonov), Jordan Poole (Luke), Megan O’Kelly (Maya), Anton Gillis-Adelman (Maurice), Michael Smiley (Gertz), Suzanne Clément (Dr. Julie Bouchard), Fionnula Flanagan (Mrs. Tridek)
Durata: 90 minute
An: 2018
Gen: Comedie

Filmul – Birthmarked
..Ei încearcă să demonstreze că toți au același potențial de a deveni orice își doresc. Maya, o nou-născută adoptată de la doi părinți instabili, este crescută pentru a fi inteligentă, în timp ce Maurice, un nou-născut adoptat de la doi părinți predispuși la furie, este crescut pentru a fi pacifist. În cele din urmă, propriul lor fiu biologic, Luke, care provine dintr-o lungă descendență de creiere științifice, este crescut pentru a deveni un artist venerat.

Birthmarked (2018) subtitrat