Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Thu, Mar 8th, 2018

Film – Biutiful – Biutiful (2010) [HD]

Share This
Tags

poster Biutiful (2010) Biutiful, drama, coproductie mexicano-spaniola, film aparut in 2010, regia Alejandro González Iñárritu.
In rolurile principale: Javier Bardem, Maricel Álvarez, Hanaa Bouchaib.

Castea film Biutiful
Titlul original: Biutiful
Regia: Alejandro González Iñárritu
Scenariul: Alejandro González Iñárritu, Nicolás Giacobone
Distributia: Javier Bardem (Uxbal), Maricel Álvarez (Marambra), Hanaa Bouchaib (Ana), Guillermo Estrella (Mateo), Diaryatou Daff (Ige), Taishen Cheng (Hai), Nasser Saleh (Muchacho)
Durata: 148 minute
An: 2010
Gen: Drama

Filmul – Biutiful
Uxbal locuieste in saracaciosul cartier Santa Coloma din Barcelona si este implicat intr-o serie de afaceri ilegale pentru a putea asigura celor doi copii ai sai un trai decent. Sotia lui, pe nume Marambra, sufera de dedublare a personalitatii,  prin urmare este irascibila si labila emotional, are o aventura cu fratele lui Uxbal si este o mama jalnica, motiv pentru care custodia celor doi copii a fost acordata sotului..
(referire la Dalai Lama, imigrant, imigrant ilegal, capacitatea de a comunica cu spiritele decedatilor, trecerea celor morti spre lumea de dincolo, chinezi, cancer, film cu imagini – limbaj si continut sexual, droguri si nuditate, sex într-un dulap)

Biutiful – Biutiful (2010) subtitrat