Filme vechi, filme subtitrate online, filme hd, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Mon, Apr 5th, 2021

Film – Blestemul comorii – Diamond Dogs (2007) Dolph Lundgren

poster Diamond Dogs (2007)Diamond Dogs, acțiune aventură, regia Shimon Dotan și Dolph Lundgren.
În rolurile principale: Dolph Lundgren, Nan Yu, Xue Zuren.

Un grup de calatori condus de fostul soldat Xander Ronson (Dolph Lundgren) transporta, prin periculoasele tinuturi ale Mongoliei, un obiect de cult budist de o inestimabila valoare spirituala, dar si materiala. In mod misterios, calatorii incep sa moara unul cate unul. Neincrederea si teama pun stapanire pe intregul grup, caci, in ciuda precautiei, fiecare zi care trece inseamna o noua victima..

Caseta film Diamond Dogs
Titlul original: Diamond Dogs
Regia: Shimon Dotan, Dolph Lundgren
Scenariul: Leopold St-Pierre
Distributia: Dolph Lundgren (Xander Ronson), Yu Nan (Anika), Xue Zuren (Ang Shaw), William Shriver (Chambers), Raicho Vasilev (Zhukov), Zhang Chunnian (Eye Patch)
Durata: 94 minute
An: 2007
Gen: Actiune/Aventura

Filmul – Blestemul comorii
..Comoara budista venerata de localnici atrage atentia fostului colonel rus Zhukov si trupei sale de mercenari. Insa in toata aceasta afacere este amestecat si un dealer de obiecte de arta furate. Cea care ucide este oare lacomia, sau in spatele asasinatelor se afla doar blestemul care a aparat comoara budista timp de mai multe secole? S-ar parea ca singurul care poate da un raspuns acestei intrebari este doar aventurierul Xander, solutia tuturor problemelor.

Blestemul comorii – Diamond Dogs (2007)