Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Thu, Mar 12th, 2020

Film – Blondele de la drept – Legally Blondes (Video 2009)

Share This
Tags

poster Legally Blondes (Video 2009)Legally Blondes, comedie, film american, regia Savage Steve Holland.
În rolurile principale: Milly Rosso, Becky Rosso, Christopher Cousins.
Filmul prezinta viata a doua tinere, surori gemene, care dupa ce mama lor moare, se muta impreuna cu tatal la matusa lor, o femeie foarte bogata care nu sta prea mult pe acasa. Odata ajunse in casa matusii, fetele sunt inscrise la cel mai bun liceu din oras, liceu in care invatase si matusa lor. Din cauza matusii ,fetele nu sunt foarte bine primite in liceu de directoare..

Caseta film Legally Blondes
Titlul original: Legally Blondes
Regia: Savage Steve Holland
Scenariul: Chad Gomez Creasey
Distributia: Camilla Rosso (Annabelle “Annie” Woods), Rebecca Rosso (Isabelle “Izzy” Woods), Lisa Banes (Headmistress Elsa Higgins), Christopher Cousins (Mr. Richard Woods), Brittany Curran (Tiffany Donohugh), Curtis Armstrong (Mr. Gary Golden), Rose Abdoo (Sylvia), Bobby Campo (Christopher Lopez), Chad Broskey (Justin Whitley), Chloe Bridges (Ashley Meadows), Amy Hill (Ms. Chang), Kunal Sharma (Vivek)..
Durata: 82 minute
An: 2009
Gen: Comedie

Filmul – Blondele de la drept
..Din cauza ca sunt gemene si mai ales blonde trec printr-o serie de necazuri, ajungand chiar in pozitia de a fi exmatriculate din cauza ca sunt acuzate de copiat, lucru care este pus la cale de o colega de clasa mai invidioasa. Cu firea lor energica, Annie si Izzy reusesc chiar sa isi modifice uniforma scolara, fara a fi mustrate de directoarea scolii, din cauza aceasta si a multor alte peripetii fiind invidiate de Tiffany care are o pozitie privilegiata in liceu datorita statutului social.

Blondele de la drept – Legally Blondes (Video 2009)

Server 1
Server 2