Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Fri, Apr 3rd, 2020

Film – Bogus (1996) Whoopi Goldberg, Gerard Depardieu / subtitrat

poster Bogus (1996)Bogus, fantezie, film american, regia Norman Jewison.
În rolurile principale: Whoopi Goldberg, Gérard Depardieu, Haley Joel Osment.
O poveste plina de farmec a baietelului Albert, fiul rasfatat al unei magiciene din Las Vegas de la care a mostenit anumite inzestrari supranaturale. Din nefericire un accident de masina curma viata mamei sale si orfanul Albert este incredintat lui Harriet, o prietena din copilarie a acesteia care locuieste tocmai in statul New Jersey. Din acest moment micutul trebuie sa se adapteze unui stil de viata cu totul nou..

Caseta film Bogus
Titlul original: Bogus
Regia: Norman Jewison
Scenariul: Alvin Sargent
Distributia: Whoopi Goldberg (Harriet Franklin), Gérard Depardieu (Bogus), Haley Joel Osment (Albert Franklin), Nancy Travis (Lorraine Franklin), Andrea Martin (Penny), Denis Mercier (Monsieur Antoine), Ute Lemper (Babette), Sheryl Lee Ralph (Ruth Clark), Al Waxman (School Principal), Fiona Reid (School Teacher), Kevin Jackson (Bob Morrison), Richard Portnow (M. Clay Thrasher), Stefan Batory (M. Clay Fisher), Barbara Hamilton (Mrs. Partridge)
Durata: 110 minute
An: 1996
Gen: Comedie/Fantezie

Filmul – Bogus
..Totusi, lucrurile nu vor fi asa de tragice, pentru ca baietelul nu vine singur, ci cu un prieten nedespartit, dar imaginar. Acesta se cheama Bogus, un francez matahalos si blajin, interpretat de faimosul Gerard Depardieu. Acesta este un fel de inger pazitor al baiatului, aratandu-i-se numai lui sub forma unui spirit.
Matusa Harriet nu se arata, la inceput, foarte preocupata de soarta lui Albert fiind absorbita aproape in totalitate de firma ei de catering astfel ca un miracol trebuie sa puna capat acestei indiferente.

Bogus (1996)

Server 1
Server 2 Server 3 Server 4