Filme vechi, filme subtitrate online, filme hd, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Wed, Apr 19th, 2023

Film – Bombardamentul – Het Bombardement (2012)

Bombardamentul

poster Het Bombardement (2012)Het Bombardement aka The Rotterdam Bombing, dramă război, film Olanda, regia Ate de Jong.
In rolurile principale: Jan Smit, Monic Hendrickx, Roos van Erkel.

Povestea începe cu puțin timp înainte de bombardamentul de la Rotterdam și se referă la iubirea imposibilă dintre un tânăr boxer (Smit) și o fată logodită (Van Erkel), în timp ce al Doilea Război Mondial ajunge în Țările de Jos..

Caseta film Het Bombardement (2012)
Titlul original: Het Bombardement
Regia: Ate de Jong
Scenariul: Ate de Jong, Paul Ruven
Distributia: Jan Smit (Vincent), Roos van Erkel (Eva), Mike Weerts (Chris), Monic Hendrickx (Eva’s mother), Gerard Cox (Hotel manager), Koos Postema (Dominee), Jobst Schnibbe (Vader Eva), Michel Sluysmans (Wachtmeester), Steven Stavast (Usher), Teri Tordai (Tante Anke), Pieter Van der Sman (Dirk), Thomas van Montfort (Duitse officier), Paul van Soest (Willem), Tom Pilath (Feldwebel)..
Durata: 104 minute
An: 2012
Gen: Drama/Istoric/Razboi

Filmul – Bombardamentul
Acțiunea are loc în mai 1940 în și în jurul orașului Rotterdam, unde un tânăr ajutor de brutar (și aspirant la boxer amator) Vincent de Graaf o întâlnește pe bogata Eva von Heerle, fiică a unor refugiați germani care fugiseră din Germania nazistă. Eva este logodită cu Dirk Lagerwaard, un industriaș în vârstă bogat pe care nu-l iubește, în timp ce Vincent vrea să emigreze în Statele Unite pentru a găsi un leac pentru fratele său bolnav..

Het Bombardement (2012)