Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Wed, May 12th, 2021

Film – Bonanza: Moarte pe Sun Mountain – “Bonanza” Death on Sun Mountain (TV Episode 1959)

poster BonanzaBonanza – Death on Sun Mountain, western, Sezonul 1, Episodul 2, film american, regia Paul Landres.
În rolurile principale: Lorne Greene, Pernell Roberts, Dan Blocker.

Bonanza este un serial de televiziune american, dezvoltat și produs de David Dortort și difuzat în Statele Unite timp de 14 sezoane pe rețeaua NBC. Întreaga durată a episoadelor de 431 de ore a seriei a fost produsă în culori.

Acţiunea se desfăşoară între anii 1861 şi 1867 în timpul şi puţin după Răazboiul Civil şi se concentrează pe bogata familie Cartwright care deţinea întinsa fermă Ponderosa din vecinătatea oraşului Virginia City, Nevada, la marginea lacului Tahoe. Titlul Bonanza este un termen folosit de minierii care exploatau zăcămintele bogate în minereu de argint din vecinătatea oraşului şi vine din limba spaniolă însemnând prosperitate. Filmul urmăreşte tot felul de întâmplări prin care trece familia, tatăl şi cei trei fii de la trei soţii diferite care acum nu mai sunt în viaţă.

Caseta film Death on Sun Mountain
Titlul original: Death on Sun Mountain
Regia: Paul Landres
Scenariul: Gene L. Coon, David Dortort
Distributia: Lorne Greene (Ben Cartwright), Pernell Roberts (Adam Cartwright), Dan Blocker (Eric ‘Hoss’ Cartwright), Michael Landon (Joseph ‘Little Joe’ Cartwright), Barry Sullivan (Mark Burdette), Karl Swenson (Carl Harris), Leo Gordon (Early Thorne), Bek Nelson (Glory)..
Durata: 50 minute
An: 1959
Gen: Western

Filmul – Moarte pe Sun Mountain
Cartwrights se confruntă cu doi bărbați din San Francisco care intenționează să se îmbogățească prin uciderea turmelor de antilope – pe care se bazează indienii pentru hrana lor – și vânzarea cărnii către roiurile de mineri de argint din Virginia City.

Death on Sun Mountain (TV Episode 1959)