Filme vechi, filme subtitrate online, filme hd, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Sat, Jun 3rd, 2023

Film – Bonanza: Noii veniți – “Bonanza” The Newcomers (TV Episode 1959)

Bonanza: Noii veniți

poster BonanzaBonanza – The Newcomers, western, Sezonul 1, Episodul 3, film american, regia Christian Nyby.
În rolurile principale: Lorne Greene, Pernell Roberts, Dan Blocker.

Bonanza este un serial de televiziune american, dezvoltat și produs de David Dortort și difuzat în Statele Unite timp de 14 sezoane pe rețeaua NBC. Întreaga durată a episoadelor de 431 de ore a seriei a fost produsă în culori.

Acţiunea se desfăşoară între anii 1861 şi 1867 în timpul şi puţin după Răazboiul Civil şi se concentrează pe bogata familie Cartwright care deţinea întinsa fermă Ponderosa din vecinătatea oraşului Virginia City, Nevada, la marginea lacului Tahoe. Titlul Bonanza este un termen folosit de minierii care exploatau zăcămintele bogate în minereu de argint din vecinătatea oraşului şi vine din limba spaniolă însemnând prosperitate. Filmul urmăreşte tot felul de întâmplări prin care trece familia, tatăl şi cei trei fii de la trei soţii diferite care acum nu mai sunt în viaţă.

Caseta film The Newcomers
Titlul original: The Newcomers
Regia: Christian Nyby
Scenariul: Thomas Thompson
Distributia: Lorne Greene (Ben Cartwright), Pernell Roberts (Adam Cartwright), Dan Blocker (Eric ‘Hoss’ Cartwright), Michael Landon (Joseph ‘Little Joe’ Cartwright), Inger Stevens (Emily Pennington), John Larch (Blake McCall), Robert Knapp (John Pennington), Charles Maxwell (Krug)..
Durata: 50 minute
An: 1959
Gen: Western

Filmul – Bonanza: Noii veniți
Cartwrights descoperă un vechi inamic ucigaș. Tabăra lor are o femeie bolnavă care trebuie să ajungă în țara deșertului înalt. Când un om nevinovat este ucis, Ben decide să-i ducă pe toți înapoi în California, dar întâmpină rezistență din partea celorlalți din tabără și a unor mineri locali care cred acum că Ben ascunde aurul.

The Newcomers (TV Episode 1959)