Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Sun, May 23rd, 2021

Film – Bonanza: Razboiul indienilor Paiute – “Bonanza” The Paiute War (TV Episode 1959)

poster BonanzaBonanza – The Paiute War, western, Sezonul 1, Episodul 4, film american, regia Paul Landres.
În rolurile principale: Lorne Greene, Pernell Roberts, Dan Blocker.

Bonanza este un serial de televiziune american, dezvoltat și produs de David Dortort și difuzat în Statele Unite timp de 14 sezoane pe rețeaua NBC. Întreaga durată a episoadelor de 431 de ore a seriei a fost produsă în culori.

Acţiunea se desfăşoară între anii 1861 şi 1867 în timpul şi puţin după Răazboiul Civil şi se concentrează pe bogata familie Cartwright care deţinea întinsa fermă Ponderosa din vecinătatea oraşului Virginia City, Nevada, la marginea lacului Tahoe. Titlul Bonanza este un termen folosit de minierii care exploatau zăcămintele bogate în minereu de argint din vecinătatea oraşului şi vine din limba spaniolă însemnând prosperitate. Filmul urmăreşte tot felul de întâmplări prin care trece familia, tatăl şi cei trei fii de la trei soţii diferite care acum nu mai sunt în viaţă.

Caseta film The Paiute War
Titlul original: The Paiute War
Regia: Christian Paul Landres
Scenariul: Gene L. Coon
Distributia: Lorne Greene (Ben Cartwright), Pernell Roberts (Adam Cartwright), Dan Blocker (Eric ‘Hoss’ Cartwright), Michael Landon (Joseph ‘Little Joe’ Cartwright), Jack Warden (Mike Wilson), Anthony Caruso (Chief Winnemucca), Michael Forest (Young Wolf), Walter Coy (Captain Kelley)..
Durata: 50 minute
An: 1959
Gen: Western

Filmul – Bonanza: Razboiul indienilor Paiute
Pentru a scăpa de pedeapsa pentru maltratarea a două femei Paiute, un comerciant dă vina pe Adam Cartwright. Paiutii îl prind pe Adam și îl fac ostatic pe măsură ce izbucnește războiul între trib și o miliție locală.

The Paiute War (TV Episode 1959)