Filme vechi, filme subtitrate online, filme hd, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Tue, May 11th, 2021

Film – Bonanza: Un trandafir pentru Lotta – “Bonanza” A Rose for Lotta (TV Episode 1959)

poster BonanzaBonanza – A Rose for Lotta, western, Sezonul 1, Episodul 1, film american, regia Edward Ludwig.
În rolurile principale: Lorne Greene, Pernell Roberts, Dan Blocker.

Bonanza este un serial de televiziune american, dezvoltat și produs de David Dortort și difuzat în Statele Unite timp de 14 sezoane pe rețeaua NBC. Întreaga durată a episoadelor de 431 de ore a seriei a fost produsă în culori.

Acţiunea se desfăşoară între anii 1861 şi 1867 în timpul şi puţin după Răazboiul Civil şi se concentrează pe bogata familie Cartwright care deţinea întinsa fermă Ponderosa din vecinătatea oraşului Virginia City, Nevada, la marginea lacului Tahoe. Titlul Bonanza este un termen folosit de minierii care exploatau zăcămintele bogate în minereu de argint din vecinătatea oraşului şi vine din limba spaniolă însemnând prosperitate. Filmul urmăreşte tot felul de întâmplări prin care trece familia, tatăl şi cei trei fii de la trei soţii diferite care acum nu mai sunt în viaţă.

Caseta film A Rose for Lotta
Titlul original: A Rose for Lotta
Regia: Edward Ludwig
Scenariul: David Dortort
Distributia: Lorne Greene (Ben Cartwright), Pernell Roberts (Adam Cartwright), Dan Blocker (Eric ‘Hoss’ Cartwright), Michael Landon (Joseph ‘Little Joe’ Cartwright), Yvonne De Carlo (Lotta Crabtree), George Macready (Alpheus Troy), Barry Kelley (Aaron Cooper), Willis Bouchey (George Garvey)..
Durata: 50 minute
An: 1959
Gen: Western

Filmul – Un trandafir pentru for Lotta
Lotta Crabtree este angajată de magnatul minier Alpheus Troy pentru a-l atrage în oraș pe unul dintre Cartwrights și a-l ține pentru răscumpărare în schimbul drepturilor de lemn Ponderosa.

“Bonanza” A Rose for Lotta (1959)