Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Sat, Sep 30th, 2017

Film – Bonjour Anne – Paris Can Wait (2016)

Share This
Tags

Bonjour Anne

poster Bonjour Anne - Paris Can Wait (2016)Bonjour Anne, comedie, film apărut în anul 2016, regia Eleanor Coppola.
În rolurile principale: Diane Lane, Arnaud Viard, Alec Baldwin.
Povestea unei femei pe nume Anne, soția unui producător important de la Hollywood, care ajunge într-o excursie neașteptată prin Franța cu partenerul de afaceri al soțului, redescoperindu-și pofta de a trăi.

Caseta film Bonjour Anne
Titlul original: Bonjour Anne
Titlul alternativ: Paris Can Wait
Regia: Eleanor Coppola
Scenariul: Eleanor Coppola
Distributia: Diane Lane (Anne), Alec Baldwin (Michael), Arnaud Viard (Jacques), Elise Tielrooy (Martine), Linda Gegusch (Anne Marie – voice), Élodie Navarre (Carol – voice), Cédric Monnet (Gardien de musée), Serge Onteniente (The Mechanic)
Durata: 92 minute
An: 2016
Gen: Comedie

Filmul – Bonjour Anne
Anne și soțul ei Michael, un important producător de film, sunt în Franța și plănuiesc să petreacă mai mult timp, atât de necesar, singuri la Paris. În mod tipic, Michael este chemat brusc la Budapesta pentru afaceri. Jacques, asociatul lui Michael, un francez jovial, se oferă să o conducă pe Anne direct la Paris pentru a aștepta sosirea soțului ei. Ceea ce începe ca o favoare inocentă se transformă rapid într-o excursie neașteptat de interesantă, umplută cu preparate delicioase, peisaje uluitoare, conversații intime și un romantism care se profilează la orizont. (Cinemagia)

Bonjour Anne – Paris Can Wait (2016) subtitrat

Server 1 Server 2 Server 3