Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Wed, Apr 10th, 2019

Film – Boogie Woogie Sex, minciuni, bani și artă – Boogie Woogie (2009) Gillian Anderson, Alan Cumming

poster Boogie Woogie (2009)Boogie Woogie, comedie neagră, film Marea Britanie, regia Duncan Ward.
În rolurile principale: Gillian Anderson, Alan Cumming, Heather Graham.
Pictura lui Mondrian Boogie Woogie apare pe piata de arta londoneza. Chiar daca proprietarul ei Alfred Rhinegold nu are nici cea mai mica intentie de a vinde, dar sotia lui, Alfreda, din cauza lipsei de bani o scoate la vanzare. Lupta pentru obtinerea ei se da intre Art Spindle (proprietarul unei galerii de arta) si Bob Maclestone (un colectionar de arta)..

Caseta film Boogie Woogie
Titlul original: Boogie Woogie
Titlul alternativ: Juegos de placer / Boogie Woogie – Sex, Lügen, Geld und Kunst / Tradire è un’arte – Boogie Woogie
Regia: Duncan Ward
Scenariul: Danny Moynihan
Distributia: Gillian Anderson (Jean Maclestone), Alan Cumming (Dewey Dalamanatousis), Heather Graham (Beth Freemantle), Danny Huston (Art Spindle), Christopher Lee (Mr Alfred Rhinegold), Joanna Lumley (Mrs Alfreda Rhinegold), Charlotte Rampling (Emille), Amanda Seyfried (Paige Oppenheimer), Stellan Skarsgård (Bob Maclestone), Jaime Winstone (Elaine), Simon McBurney (Robert Freign), Meredith Ostrom (Joany)..
Durata: 94 minute
An: 2009
Gen: Comedie/Drama

Filmul – Boogie Woogie Sex, minciuni, bani și artă
..Lupta dintre cei doi nu este niciodata directa, iar povestea e doar un pretext pentru a aduce in prim-plan diverse tipologii si schimbari rapide atat in planul relatiilor de afaceri, cat si a celor personale. Asistenta lui Art, Beth Freemantle are o relatie cu Bob care o ajuta sa-si deschida propria galerie de arta, in timp ce iubitul lui Beth, Jo (un tanar pictor) va deveni iubitul sotiei lui Bob – Jean, care e la randul ei o colectionara de arta. Prezenta in peisaj a lui Elaine, o artista video lesbiana care-si concediaza agentul (Dewey) pentru a semna cu Beth si a lui Paige, o proaspata angajata la galerie nu va face decat sa complice si mai mult firul narativ.

Boogie Woogie Sex, minciuni, bani și artă – Boogie Woogie (2009) subtitrat

Server 1