Filme vechi, filme subtitrate online, filme hd, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Mon, Dec 27th, 2021

Film – Bruxelles noaptea – Brussels by Night (1983)

Share This
Tags

Bruxelles noaptea

poster Brussels by Night (1983)Brussels by Night, dramă, film Belgia, regia Marc Didden.
În rolurile principale: François Beukelaers, Ingrid De Vos, Amid Chakir.

Filmul a fost numit după o melodie din 1979 a lui Raymond van het Groenewoud, care a scris și coloana sonoră a filmului.

Brussels by Night a fost important în istoria filmului belgian, deoarece atmosfera sa sumbră, gri și structura fluxului de conștiință au fost un contrast puternic cu filmele mai convenționale pe care țara le-a produs până atunci.

Caseta film Brussels by Night (1983)
Titlul original: Brussels by Night
Regia: Marc Didden
Scenariul: Marc Didden
Distributia: François Beukelaers (Max), Johan Joos (Station assistant), Mariette Mathieu (Lady in train), Daniël Van Avermaet (Taxi chauffeur), Michiel Mentens (Louis), Nellie Rosiers (Josephine-Charlotte), Marleen Merckx (Waitress), Ingrid De Vos (Alice), Amid Chakir (Abdel), Bernard Van Eeghem (Night club bouncer), Jan Reussens (Receptionist), Fred Van Kuyk (Jules), Machteld Ramoudt (Sister Alice), Liliane De Waegeneer (Ecologist at party), Paul Pauwels (Blonde boy at party), Jim Van Leemput (Parking meter man)..
Durata: 92 minute
An: 1983
Gen: Drama

Filmul – Bruxelles noaptea
Bruxelles 1983.
Max, un asasin, este grav deprimat. Încearcă să se sinucidă băgându-și o armă în gură, dar când arma se blochează, plânge. Îl urmăm în timp ce călătorește prin Bruxelles fără niciun scop și provoacă pe toți cei pe care îi întâlnește. Starea lui se schimbă în cele mai imprevizibile momente. Max se întâlnește cu două persoane, Alice, o deținătoare de bar, și Abdel, clientul ei de origine marocană. Ambii bărbați o consideră pe Alice drept amanta lor. Punctul culminant al poveștii are loc pe planul înclinat Ronquières.

Click aici pentru toate filmele drama la magazinweb.net

Brussels by Night (1983)