Filme vechi, filme subtitrate online, filme hd, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Tue, Aug 1st, 2023

Film – Buchanan călărește singur – Buchanan Rides Alone (1958)

Buchanan călărește singur

poster Buchanan Rides Alone (1958)Buchanan Rides Alone aka , western, film american, regia Budd Boetticher.
In rolurile principale: Randolph Scott, Craig Stevens, Barry Kelley.

Caseta film Buchanan Rides Alone (1958)
Titlul original: Buchanan Rides Alone
Titlul alternativ: Ese soy yo / Sein Colt war schneller / L’aventurier du Texas / Il cavaliere solitario / Buchanan cabalga de nuevo
Regia: Budd Boetticher
Scenariul: Charles Lang
Distributia: Randolph Scott (Tom Buchanan), Craig Stevens (Abe Carbo), Barry Kelley (Sheriff Lew Agry), Tol Avery (Judge Simon Agry), Peter Whitney (Amos Agry), Manuel Rojas (Juan De La Vega), L. Q. Jones (“Pecos” Hill), Robert Anderson (Waldo Peck), Joe De Santis (Esteban Gomez), William Leslie (Roy Agry), Jennifer Holden (K.T.), Nacho Galindo (“Nacho”)
Durata: 80 minute
An: 1958
Gen: Drama/Western

Filmul – Buchanan calareste singur / Calaretul solitar
Când se întoarce în vestul Texasului din Mexic, Tom Buchanan ajunge în orașul de graniță din California, Agry, și devine implicat într-o ceartă internă care implică puternicul clan Agry.
În autoapărare, Tom îl lovește cu pumnul pe tânărul Roy Agry, un bețiv, care apoi declară că îl va ucide pe Tom. Cu toate acestea, un tânăr vaquero, Juan de la Vega, intră și îl ucide pe Roy Agry. Juan îi dezvăluie lui Tom mai târziu că a făcut asta pentru că Agry și-a atacat sora.

Tom intervine în încăierarea din jurul arestării lui Juan și este, de asemenea, arestat. Se stabilește apoi că cei doi bărbați au lucrat împreună pentru a planifica uciderea lui Roy Agry.

Este aranjat un linșaj, dar judecătorul, Simon Agry (tatăl lui Roy), îl întrerupe și face dovada că este hotărât să conducă un proces într-un mod decent și adecvat. Într-adevăr, Agry conspiră pentru a stoarce familia bogată a lui Juan pentru eliberarea lui.

Buchanan Rides Alone (1958)