Filme vechi, filme subtitrate online, filme hd, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Thu, Oct 17th, 2019

Film – Bumblebee (2018) subtitrat

poster Bumblebee (2018)Bumblebee, acțiune SF, film american, regia Travis Knight.
În rolurile principale: Hailee Steinfeld, Jorge Lendeborg Jr., John Cena.
Filmul Bumblebee (2018) este al șaselea film artistic din seria de filme Transformers și un prequel al filmului din 2007 Transformers.

Filmul începe pe planeta Cybertron, unde o civilizație tehnologic avansată de roboți este în mijlocul unui război brutal. Optimus Prime anunță o retragere bruscă a Autoboților pe care îi conduce și îi dă ordine lui B-127 să fugă pe Pământ pentru a pregăti planeta ca o nouă bază a Autoboților. B-127 ajunge pe Pământ în anul 1987..

Caseta film Bumblebee
Titlul original: Bumblebee
Regia: Travis Knight
Scenariul: Christina Hodson
Distributia: Hailee Steinfeld (Charlie Watson), John Cena (Jack Burns), Jorge Lendeborg Jr. (Guillermo “Memo” Gutierrez), John Ortiz (Dr. Powell), Jason Drucker (Otis Watson), Pamela Adlon (Sally Watson), Stephen Schneider (Ron), Len Cariou (Hank), Glynn Turman (General Whalen), Gracie Dzienny (Tina Lark), Ricardo Hoyos (Tripp Summers)
Durata: 114 minute
An: 2018
Gen: Actiune/Aventura/SF

Filmul – Bumblebee
Fugar încă din 1987, Bumblebee își găsește refugiu într-un atelier dintr-un orășel maritim din California.
Charlie, o fată care urmează să îmlinească 18 ani, și care încearcă să-și găsească un loc al ei pe lume, îl descoperă pe Bumblebee, cu răni adânci din bătălii trecute, și aproape nefuncțional. Între cei doi se va înfiripa o prietenie care va ajuta omenirea să scape dintr-o invazie pe cât de neașteptată, pe atât de periculoasă.

Bumblebee (2018)

Server 1
Server 2 Server 3