Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Thu, Jul 5th, 2018

Film – Bun venit în junglă! – The Rundown (2003) Dwayne Johnson, Seann William Scott, Christopher Walken

Bun venit în junglă!

poster The Rundown (2003)The Rundown, aventură comedie, film american, regia Peter Berg.
În rolurile principale: Dwayne Johnson, Seann William Scott, Christopher Walken.
Beck nu caută necazurile și nici nu îi place să facă belele nimănui. Din păcate, e angajat să rezolve tocmai belelele și mai e o încurcătură finală din care trebuie să iasă înainte de a lăsa totul în urmă. Iar încurcătura asta pur și simplu devine din ce în ce mai încâlcită, ca și jungla amazoniană în care a fost trimis (Bun venit în junglă).

Caseta film The Rundown
Titlul original: The Rundown
Regia: Peter Berg
Scenariul: R.J. Stewart, James Vanderbilt
Distributia: Dwayne Johnson (Beck), Seann William Scott (Travis Alfred Walker), Rosario Dawson (Mariana), Christopher Walken (Cornelius Bernard Hatcher), Ewen Bremner (Declan), Jon Gries (Harvey), Ernie Reyes, Jr. (Manito), William Lucking (Billy Walker), Antonio Muñoz (Kontiki Rebel), Stephen Bishop (Knappmiller), Arnold Schwarzenegger (a bar patron)
Durata: 104 minute
An: 2003
Gen: Actiune/Aventura/Comedie

Filmul – Bun venit în junglă!
Povestea pe scurt: Beck urmărește un tip … care vânează o avere … și acum toată lumea îi urmărește pe ei doi. Deci va trebui să pună la bătaie tot ce are mai bun pentru a fi deasupra prăzii, fata cu secretul, tiranul nebun, maimuțele în călduri, fructele halucinogene, rebelii, cu spatele la zid, terenul periculos, capcanele ascunse și orice alt obstacol pe care jungla i-l trimite în cale.

Bun venit în junglă! – The Rundown (2003) subtitrat