Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Sat, Oct 12th, 2019

Film – Bun venit în Zombieland – Zombieland (2009) Jesse Eisenberg, Woody Harrelson

poster Zombieland (2009)Zombieland, comedie horror, film american, regia Ruben Fleischer.
În rolurile principale: Jesse Eisenberg, Emma Stone, Woody Harrelson.
În comedia de acțiune Bun venit în Zombieland a casei de producție Columbia Pictures este vorba despre doi tipi care au găsit modalitatea de a supraviețui într-o lume dominată de zombi. Columbus (Jesse Eisenberg) este un fricos – dar atunci când ți-e frică că ai putea fi mâncat de zombi, spaima asta te-ar putea ajuta să rămâi în viață..

Caseta film Zombieland
Titlul original: Zombieland
Regia: Ruben Fleischer
Scenariul: Rhett Reese, Paul Wernick
Distributia: Jesse Eisenberg (Columbus), Woody Harrelson (Tallahassee), Emma Stone (Wichita), Abigail Breslin (Little Rock), Amber Heard (406), Bill Murray (Bill Murray), Derek Graf (Clown Zombie)..
Durata: 88 minute
An: 2009
Gen: Aventura/Comedie/Horror

Filmul – Bun venit în Zombieland
..Tallahassee (Woody Harrelson) este un expert în mitraliere automate și un ucigaș de zombi, a cărui obsesie este să scape lumea de ciudatele creaturi până nu dispare ultimul om de pe fața pământului. Unindu-și forțele cu Wichita (Emma Stone) și Little Rock (Abigail Breslin), care au găsit și ele modalitățile proprii de a supraviețui coșmarului zombi, ei vor trebui să aleagă între două rele: să aibă încredere unii în alții, sau să se predea zombilor.

Bun venit în Zombieland – Zombieland (2009)

Server 1
Server 2 Server 3