Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Thu, Jun 6th, 2019

Film – Bunul meu vecin Sam – Good Neighbor Sam (1964) Jack Lemmon, Romy Schneider

Share This
Tags

poster Good Neighbor Sam (1964)Good Neighbor Sam, comedie, film american, regia David Swift.
În rolurile principale: Jack Lemmon, Romy Schneider, Edward G. Robinson, Dorothy Provine, Michael Connors.
Jack Lemmon este încântător în rolul unui director de publicitate care din bunăvoință acceptă să se dea drept soțul frumoasei sale vecine, pentru ca aceasta să poată intra în posesia unei moșteniri fabuloase. Când cel mai important client al său cade și el în plasă, cei doi se trezesc în centrul unei noi campanii publicitare..

Caseta film Good Neighbor Sam
Titlul original: Good Neighbor Sam
Regia: David Swift
Scenariul: James Fritzell, Everett Greenbaum & David Swift
Distributia: Jack Lemmon (Sam Bissell), Romy Schneider (Janet Lagerlof), Dorothy Provine (Minerva Bissell), Michael Connors (Howard Ebbets), Edward Andrews (Mr. Burke), Louis Nye (Reinhold Shiffner), Robert Q. Lewis (Earl), Joyce Jameson (Girl), Anne Seymour (Irene), Charles Lane (Jack Bailey), Linda Watkins (Edna), Peter Hobbs (Phil Reisner), Tris Coffin (Sonny Blatchford), Neil Hamilton (Larry Boling), Riza Royce (Miss Halverson), William Forrest (Millard Mellner), The Hi-Lo’s (themselves), Edward G. Robinson (Simon Nurdlinger), Bess Flowers (Mrs. Burke)
Durata: 130 minute
An: 1964
Gen: Comedie

Filmul – Bunul meu vecin Sam
Sam Bissell impreuna cu sotia sa, Min, si cele doua fiice ale lor duc o viata linistita. Sam lucreaza la o firma de publicitate si, desi este angajat de multi ani, nu a fost promovat. Simon Nurdlinger, cel mai important client al firmei de publicitate, nu este multumit de oamenii cu care lucreaza pentru ca nu sunt “persoane de casa” si vrea sa renunte la serviciile firmei de publicitate.
Domnul Burke, seful lui Sam, incearca sa gaseasca un angajat care este familist convins. Atunci apare Sam, pe care il prezinta lui Nurdlinger. Nurdlinger este incantat de Sam si de ideile acestuia pentru a promova produsele sale.
Sam obtine promovarea pe care si-a dorit-o si se duce acasa sa sarbatoreasca alaturi de sotia sa, Min.
Insa cand ajunge acasa, afla ca Janet, o femeie frumoasa si totodata cea mai buna prietena a lui Min, este noua lor vecina.

Bunul meu vecin Sam – Good Neighbor Sam (1964) subtitrat

Server 1
Server 2