Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Tue, Apr 9th, 2019

Film – Burke și Hare – Burke and Hare (2010) Bill Bailey, Tom Wilkinson

poster Burke and Hare (2010)Burke & Hare, comedie crimă, film Marea Britanie, regia John Landis.
În rolurile principale: Bill Bailey, Tom Wilkinson, Michael Smiley.
O comedie neagră despre doi criminali în serie deveniți profanatori de morminte ai secolului al 19-lea, care descoperă o afacere avantajoasă în furnizarea de cadavre către o școală medicală din Edinburgh..

Caseta film Burke and Hare
Titlul original: Burke and Hare
Regia: John Landis
Scenariul: Piers Ashworth, Nick Moorcroft
Distributia: Simon Pegg (William Burke), Andy Serkis (William Hare), Isla Fisher (Ginny Hawkins), Tom Wilkinson (Dr Robert Knox), Tim Curry (Prof. Alexander Monro), Jessica Hynes (Lucky), Bill Bailey (Angus the Hangman), Hugh Bonneville (Lord Harrington), Allan Corduner (Joseph Nicephore Niepce), Simon Farnaby (William Wordsworth), David Hayman (Danny McTavish), David Schofield (Fergus), Ronnie Corbett (Capt. Tom McLintock), Reece Shearsmith (Sgt. McKenzie)..
Durata: 91 minute
An: 2010
Gen: Comedie/Crima/Istoric

Filmul – Burke și Hare
Imigrantii irlandezi Burke si Hare isi castiga existenta jefuind morminte in cimitire, insa in momentul in care il gasesc pe chiriasul lor zacand fara suflare chiar in ziua in care trebuia sa achite chiria, celor doi le vine ideea de a se dispensa de trupul acestuia vanzandu-l ambitiosului doctor Robert Knox pentru a servi studentilor sai de la facultatea de medicina drept obiect de studiu.
Pe masura ce doctorul Knox le solicita din ce in ce mai multe cadavre si le plateste sume mari de bani pentru macabra prada, William Burke si William Hare incep sa inteleaga ca vanzarea de lesuri este cea mai profitabila afacere in care s-ar putea implica si le insceneaza localnicilor o serie de accidente mortale pentru a se asigura ca banii vor continua sa curga in buzunarele lor.

Burke și Hare – Burke and Hare (2010) subtitrat

Server 1