Filme vechi, filme subtitrate online, filme hd, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Sat, May 27th, 2023

Film – Buze de sânge – Levres de Sang – Lips of Blood (1975)

Buze de sânge

Levres de Sang (1975)Levres de Sang aka Lips of Blood, horror, film francez, regia Jean Rollin.
In rolurile principale: Annie Belle, Jean-Loup Philippe, Natalie Perrey.

În scena metroului, camera zăbovește voluntar pe un afiș publicitar legat de lansarea filmului de Luis Buñuel, Le Fantôme de la liberté (Fantoma libertății – 1974).
A fost realizată și o versiune pornografică foarte diferită, intitulată Suce-moi vampire (1976) aka Suck Me Vampire.

Caseta film Levres de Sang (1975)
Titlul original: Levres de Sang
Regia: Jean Rollin
Scenariul: Jean-Loup Philippe, Jean Rollin
Distributia: Annie Belle (Jennifer), Jean-Loup Philippe (Frédéric), Natalie Perrey (la mère de Frédéric), Paul Bisciglia (le psy), Martine Grimaud (la photographe), Béatrice Harnois (le modèle de charme), Willy Braque (le tueur), Jean Rollin (le gardien du cimetière), Serge Rollin (Frédéric enfant), Anita Berglund (vampire brune), Hélène Maguin (vampire blonde), Catherine Castel (jumelle vampire), Marie-Pierre Castel (jumelle vampire), Mireille Dargent, Julien Etchevery, Claudine Beccarie (Claudine), Sylvia Bourdon
Durata: 88 minute
An: 1975
Gen: Horror/Thriller

poster 2 Levres de Sang (1975)Filmul – Buze de sange
Un băiat se pierde în ruinele a ceea ce a fost cândva un castel. Întâlnește o doamnă în alb care îi oferă adăpost pentru noapte. La jumătatea nopții el este trezit de doamnă și i se spune să plece, deoarece părinții lui erau îngrijorați pentru el. Se despart cu un sărut, iar băiatul promite că se va întoarce după ea și că o iubește.
Douăzeci de ani mai târziu, băiatul este acum tânăr. După ce tatăl său a murit, a uitat o mare parte din copilărie și are îndoieli cu privire la copilăria pe care i-o descrie mama lui. Într-o seară, la o cină, vede o poză cu ruinele și își amintește că a întâlnit-o pe doamna în alb și s-a îndrăgostit de ea.
El decide că trebuie să găsească unde sunt ruinele și să se întoarcă la ele pentru a încerca să o găsească pe doamna în alb. În timpul căutării bărbatul începe să vadă imagini cu doamna în alb. El urmărește imaginea până la un cimitir unde deschide patru sicrie care conțin lilieci vampiri. Ceea ce nu își dă seama este că tocmai a dezlănțuit patru femei vampire în orașul Paris..

Levres de Sang (1975)