Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Mon, Apr 24th, 2023

Film – Buze micuțe – Piccole labbra (1978)

Buze micuțe

poster Piccole labbra (1978)Piccole labbra aka Little Lips, dramă erotic, film Spania / Italia, regia Mimmo Cattarinich.
In rolurile principale: Pierre Clémenti, Katya Berger, Ugo Bologna.

Caseta film Piccole labbra (1978)
Titlul original: Piccole labbra
Regia: Mimmo Cattarinich
Scenariul: Mimmo Cattarinich, Daniele Sánchez
Distributia: Pierre Clémenti (Paul), Katya Berger (Eva), Ugo Bologna (Franz), Michele Soavi (Il saltimbanco), Raf Baldassarre (Zingaro violinista), José Luis López Vázquez (Editore), Bárbara Rey (Christa), Tom Felleghy (Chirurgo), Cesare Di Vito, Walter Colombaioni, Eros Buttaglieri, Paul Muller (Sacerdote), Maria Monti (Anna)
Durata: 77 minute
An: 1978
Gen: Drama

poster 2 Piccole labbra (1978)Filmul – Buze micute
«Piccole labbra» are micile sale ambiții: legale, dar contradictorii precum ambiguitatea proxenetistă a titlului. Pe de o parte se învăluie în apelul oarecum tulbure al cinematografiei la erotismul infantil, pe de altă parte intră cu întârzierea cuvenită într-un capitol al literaturii decadente. Există un personaj care nu poate iubi și o fetiță care vrea să fie inițiată în dragoste..
(Stefano Reggiani, La bambina e il reduce viennese, in «La Stampa», n° 82, 14 aprile 1979, pag. 7)

Ofițerul vienez Paul se întoarce din Marele Război la moșia sa de țară – îngrijită de servitorii săi Franz și Anna – schimbat în caracter. Era un bărbat care iubea femeile mai presus de toate, iar amintirile lui sunt pline de îmbrățișări pasionale, dar zilele lui sunt tăcute și melancolice. O rană de război l-a lipsit de capacitatea de a avea aventuri amoroase.
Prietenia lui cu Eva, o copilă de doisprezece ani fragilă, dar deja morbidă, îi dă speranța de a putea țese o relație erotică, dar castă în același timp. De asemenea, scrie un roman în care o face pe Eva protagonista. Cu toate acestea, jocul nu durează mult, Eva îl înșală ușor cu un țigan. Ofițerul nu găsește niciun motiv să trăiască în continuare și se împușcă în cap..
(pierderea virginitatii, adolescenta, pubertate, nuditate, nuditate feminina, sex cu minora)

Piccole labbra (1978)