Filme vechi, filme subtitrate online, filme hd, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Tue, Feb 4th, 2020

Film – Cacealmaua lui Coogan – Coogan’s Bluff (1968) Clint Eastwood

poster Coogan's Bluff (1968)Coogan’s Bluff, acțiune comedie, western, film american, regia Don Siegel.
În rolurile principale: Clint Eastwood, Lee J. Cobb, Susan Clark.
Coogan, un politist din Arizona, care nu se intelege deloc bine cu seful sau si nu face lucrurile tocmai ca la carte, este trimis la New York pentru a lua un prizonier ce trebuie sa fie extradat. In momentul in care ajunge, toata lumea crede ca este un alt fraier din Texas, asta si datorita comportamentului sau arogant. Cand locotenetul politiei new york-eze ii spune ca detinutul nu este gata de plecare, Coogan decide ca trebuie sa aiba rabdare..

Caseta film Coogan’s Bluff
Titlul original: Coogan’s Bluff
Titlul alternativ: Un shérif à New-York / L’uomo dalla cravatta di cuoio / Mi nombre es violencia / La jungla humana / Блеф Кугана
Regia: Don Siegel
Scenariul: Herman Miller
Distributia: Clint Eastwood (Deputy Sheriff Coogan), Lee J. Cobb (Det. Lt. McElroy, NYPD), Susan Clark (Julie Roth – probation officer), Tisha Sterling (Linny Raven – Ringerman’s girlfriend), Don Stroud (James Ringerman), Betty Field (Ellen Ringerman), Tom Tully (Sheriff McCrea – Piute County, Arizona), Melodie Johnson (Millie – Coogan’s girlfriend), James Edwards (Sgt. Wallace – stakeout cop), Rudy Diaz (Running Bear), David F. Doyle (Pushie – tavern owner), Meg Myles (Big Red), Marjorie Bennett (Mrs. Fowler)..
Durata: 94 minute
An: 1968
Gen: Actiune/Comedie/Crima/Western

Filmul – Cacealmaua lui Coogan / Bluful lui Coogan
..Aceasta decizie nu dureaza prea mult, asa ca mituieste cativa paznici pentru a-i da drumul detinutului. Din nefericire, el reuseste sa fuga in timp ce se aflau in aeroport. Fericit ca a dat-o in bara, seful lui Coogan ii cere acestuia sa se intoarca imediat acasa. Orgoliul lui este insa mult prea mare, motiv pentru care se hotaraste sa ramana si sa-l prinda singur pe fugar.

Cacealmaua lui Coogan – Coogan’s Bluff (1968)