Filme vechi, filme subtitrate online, filme hd, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Thu, Jul 9th, 2020

Film – Cadillac-ul roz – Pink Cadillac (1989) Clint Eastwood, Bernadette Peters

poster Pink Cadillac (1989)Pink Cadillac, acțiune comedie, film american, regia Buddy Van Horn.
În rolurile principale: Clint Eastwood, Bernadette Peters, Timothy Carhart.
Vanatorul de recompense Tommy Nowak a fost insarcinat sa il prinda pe Roy McGuinn. Numai ca sotia lui Roy ii marturiseste ca acesta a fugit impreuna cu copilul lor… Tommy se decide sa o ajute pe aceasta si sa ii aduca copilul inapoi.

Caseta film Pink Cadillac
Titlul original: Pink Cadillac
Regia: Buddy Van Horn
Scenariul: John Eskow
Distributia: Clint Eastwood (Tommy Nowak), Bernadette Peters (Lou Ann McGuinn), Timothy Carhart (Roy McGuinn), John Dennis Johnston (Waycross), Michael Des Barres (Alex), Jimmie F. Skaggs (Bill Dunston), Bill Moseley (Darrell), Michael Champion (Ken Lee), William Hickey (Mr. Barton), Geoffrey Lewis (Ricky Z), Dirk Blocker (Policeman #1), Frances Fisher (Dinah), Paul Benjamin (Judge), Bryan Adams (Station Attendent), Mara Corday (Stick Lady), Jim Carrey (Lounge Entertainer), James Cromwell (Motel Desk Clerk), Bill McKinney (Coltersville Bartender)
Durata: 122 minute
An: 1989
Gen: Actiune/Comedie/Crima

Filmul – Cadillac-ul roz
..Un grup care susținea supremația rasei albe o urmărește pe Lou Ann (Bernadette Peters); soțul acesteia, Roy (Timothy Carhart) era un membru al grupului. Ea fusese arestată și acuzată de posesie de bani falși, care aparțineau de fapt grupării. Vrând să fugă de soțul ei, Lou Ann i-a furat mașina (un Cadillac roz) fără să știe că aceasta era locul folosit de grup ca ascunzătoare. Pe urmele ei se află și Tommy Nowak (Clint Eastwood), un “vânător de fugari”, care se deghiza frecvent pentru a-i păcăli pe fugari și a-i acaptura. Tommy acceptă sarcina de o găsi pe Lou Ann, deoarece ea era eliberată pe o cauțiune de 25.000 de dolari. Când o găsește în cele din urmă la Reno, Nevada, Tommy se îndrăgostește treptat de ea. Roy și banda sa îi răpesc copilul lor, pe care Lou Ann îl lăsate în grija surorii sale (Frances Fisher).

Pink Cadillac (1989)