Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Sat, May 4th, 2019

Film – Cainele din Baskervilles – The Hound of the Baskervilles (TV Movie 1988)

poster The Hound of the Baskervilles (TV Movie 1988)The Hound of the Baskervilles, crimă dramă, film Marea Britanie, regia Brian Mills.
În rolurile principale: Jeremy Brett, Edward Hardwicke, Raymond Adamson.

Sir Charles Baskerville în circumstanțe misterioase, iar zvonurile abundă despre un câine demonic. Când sosește moștenitorul american, un prieten de familie îl cheamă pe Holmes și pe Watson să înlăture misterul.
Moartea a fost atribuită unui atac de cord dar, potrivit lui Mortimer, chipul lui Sir Charles a păstrat o expresie de groază și nu departe de cadavru, au fost vizibile amprentele unui câine gigantic.
Potrivit unei vechi legende, un blestem apasa pe familia Baskerville încă din timpul războiului civil din Anglia, când un Sir Hugo Baskerville a răpit și a ucis o femeie în mlastina din Dartmoor, si care, la randul lui, a fost ucis de un câine demonic uriaș..

Caseta film The Hound of the Baskervilles
Titlul original: The Hound of the Baskervilles
Regia: Brian Mills
Scenariul: Sir Arthur Conan Doyle, John Hawkesworth
Distributia: Jeremy Brett (Sherlock Holmes), Edward Hardwicke (Dr. John Watson), Raymond Adamson (Sir Charles Baskerville), Alastair Duncan (Dr. Mortimer), Ronald Pickup (Barrymore), Rosemary McHale (Mrs. Barrymore), Kristoffer Tabori (Sir Henry Baskerville), Edward Romfourt (Purser)..
Durata: 105 minute
An: 1988
Gen: Crima/Drama/Horror/Mister

Filmul – Cainele din Baskervilles
..Se crede că aceași creatură bântuie locul de atunci, cauzând moartea prematură a multor moștenitori din Baskerville.
Sir Charles a crezut în pedeapsa câinelui și la fel și domnul Mortimer, care se teme acum ca următorul în linie, este Sir Henry Baskerville, moștenitorul domeniului Baskerville.
Chiar dacă respinge povestea blestemată, ca fiind o prostie, Holmes acceptă să-l întâlnească pe Sir Henry în Londra, de îndată ce acesta sosește din Canada, unde ramura familiei sale s-a mutat în trecut.
Omul este un tip tânăr și jovial, sceptic față de legenda sumbră și dornic să intre în posesia domeniului Baskerville, chiar dacă tocmai a găsit o notă anonimă prin poștă, avertizându-l să stea departe de mlaștină.
Când cineva încearcă să tragă in Sir Henry în timp ce mergea pe o stradă, Holmes îi cere lui Watson să meargă cu tânărul și Mortimer la Dartmooor, pentru a-l proteja pe Sir Henry.


Cainele din Baskervilles – The Hound of the Baskervilles (TV Movie 1988)

Server 1
Server 2