Filme vechi, filme subtitrate online, filme hd, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Thu, May 6th, 2021

Film – Câinele milionar – Pancho, el perro millonario (2014)

Share This
Tags

poster Pancho, el perro millonario (2014)Pancho, el perro millonario, comedie, film spaniol, regia Tom Fernández.
În rolurile principale: Cook, Ivan Massagué, Patricia Conde.

Caseta film Pancho, el perro millonario
Titlul original: Pancho, el perro millonario
Regia: Tom Fernández
Scenariul: Tom Fernández
Distributia: Cook (Pancho), Ivan Massagué (Alberto), Patricia Conde (Patricia), César Sarachu (Mario), Alex O’Dogherty (Navajas), Secun de la Rosa (Tenazas), Armando del Río (Montalbán), Guillermo Crehueras (Pablo)..
Durata: 91 minute
An: 2014
Gen: Comedie

Filmul – Câinele milionar
Pancho se bucură de o viață luxoasă după ce a câștigat la loterie. Prietenul și asistentul său personal, Alberto, gestionează averea sa imensă și încearcă să-l convingă să renunțe la risipă și să devină responsabil din punct de vedere financiar. Într-o zi, Pancho primește o ofertă din partea unui miliardar fără scrupule, Montalbán, care vrea să-l transforme pe Pancho într-o supervedetă a industriei jucăriilor. Planurile lui Montalbán nu merg conform așteptărilor, acesta plănuiește să-l răpească pe Pancho ca să-l convingă pe Alberto să cedeze și să-i devină partener de afaceri. Pancho evadează și în timpul aventurii, departe de vila sa și de Alberto, descoperă pericolele neașteptate ale vieții adevărate și între timp își face un prieten nou.

Pancho, el perro millonario (2014)