Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Wed, Sep 3rd, 2014

Film – Calaretul singuratic – Lonely Are the Brave (1962)

poster Lonely Are the Brave (1962) Lonely are the Brave, western, film american alb-negru aparut in 1962, regia David Miller.
In rolurile principale: Kirk Douglas, Gena Rowlands, Walter Matthau.
Filmul Lonely Are the Brave (1962) este o adaptare cinematografica dupa romanul The Brave Cowboy, scris de Edward Abbey, roman publicat in anul 1956.

Caseta film Lonely Are the Brave
Titlul original: Lonely Are the Brave
Regia: David Miller
Scenariul: Dalton Trumbo, Edward Abbey
Distributia: Kirk Douglas (John W. “Jack” Burns), Gena Rowlands (Jerry Bondi), Walter Matthau (Șeriful Morey Johnson), Calul (Whiskey), Michael Kane (Paul Bondi), Carroll O’Connor (șoferul), William Schallert (Harry), George Kennedy (Gutierrez), Karl Swenson (Hoskins), Dan Sheridan (Glynn), Bill Raisch..
Durata: 107 minute
An: 1962
Gen: Drama/Western

FilmulCalaretul singuratic
Jack Burns este un cowboy care nu se impaca prea bine cu lumea moderna a inceputului anilor ’60. Isi rasuceste singur tigarile si isi croieste drum peste tot. Nu are acte de identitate, nici macar cartonasul pentru recrutare – si ca urmare intra in coliziune frontala cu lumea din jur.
Cand afla insa ca prietenul sau cel mai bun a fost inchis pentru ca a ajutat straini intrati ilegal in tara, face in asa fel incat sa fie si el arestat, ca sa-si poata ajuta prietenul sa evadeze. Acesta refuza insa sa devina un fugar, iar Burns decide sa evadeze pe cont propriu, declansand astfel o intreaga campanie de vanatoare.