Filme vechi, filme subtitrate online, filme hd, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Thu, Jun 8th, 2023

Film – Călătoria este destinația – The Journey Is the Destination (2016)

Share This
Tags

Călătoria este destinația

poster The Journey Is the Destination (2016)The Journey Is the Destination, dramă, film american, regia Bronwen Hughes.
In rolurile principale: Ben Schnetzer, Kelly Macdonald, Sam Hazeldine.

Daniel Robert Eldon (18 septembrie 1970 – 12 iulie 1993) a fost un fotoreporter, artist și activist britanic-kenyan, ucis în Somalia în timp ce lucra ca fotojurnalist Reuters. Jurnalele sale au fost publicate postum în patru volume de Chronicle Books, inclusiv The Journey Is the Destination, The Art of Life și Safari as a Way of Life.

În vara anului 1992, în timpul foametei din Somalia, Eldon a zburat în taberele de refugiați din Kenya. A început să facă fotografii pentru Reuters și s-a numărat printre fotografii și jurnaliștii internaționali prezenți la debarcarea marinei americane din Mogadiscio.
Eldon a rămas în Mogadiscio până în primăvara următoare, timp în care fotografiile sale au fost prezentate în ziare și reviste din întreaga lume. La 12 iunie 1993, fotografia sa a fost prezentată pe două pagini în revista Newsweek, precum și pe coperțile ziarelor de pretutindeni.

Caseta film The Journey Is the Destination (2016)
Titlul original: The Journey Is the Destination
Regia: Bronwen Hughes
Scenariul: Bronwen HughesJan Sardi,
Distributia: Ben Schnetzer (Dan Eldon), Kelly Macdonald (Duff), Sam Hazeldine (O’Reilly), Ella Purnell (Amy Eldon), Maria Bello (Kathy Eldon), Joshua Daniel Eady (Lengai), Tanroh Ishida (Eiji), Abby Quinn (Marte), Yusra Warsama (Saba), Cameron Scott (Rich), Mika Basson (Elly), Kevin Ogode (Peter), Ter Hollmann (Mike Eldon)..
Durata: 123 minute
An: 2016
Gen: Drama

Filmul – Călătoria este destinația
Fotograful Dan Eldon, avea doar 22 de ani când a fost ucis de o mulțime furioasă în Somalia.
A lăsat în urmă 17 albume de însemnări care îi țineau arta, o cronică a vieții lui de la vârsta de 14 ani. Opera sa, prezentată în Time și Newsweek, a arătat doar o parte a talentului său.

Doriți să aflați mai multe despre Daniel Robert Eldon ?
Un scurt video clip pe youtube prezintă cartea lui Eldon intitulată: The Journey Is the Destination.
Click aici pentru video: https://youtu.be/zUx0tSchdFg.

The Journey Is the Destination (2016)