Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Mon, Nov 25th, 2019

Film – Călătoria tatălui – Le voyage du pere (1966) Fernandel

Share This
Tags

poster Le voyage du pere (1966)Le voyage du père, dramă, film francez, regia Denys de La Patellière.
În rolurile principale: Fernandel, Lilli Palmer, Laurent Terzieff.

Caseta film Le voyage du père
Titlul original: Le voyage du père
Regia: Denys de La Patellière
Scenariul: Bernard Clavel, Denys de La Patellière
Distributia: Fernandel (M. Quantin, le paysan jurassien), Lilli Palmer (Isabelle Quantin, la femme du paysan), Laurent Terzieff (Frédéric, l’instituteur), Philippe Noiret (Le voyageur mécontent), Michel Auclair (L’ami et client de Marie-Louise), Madeleine Robinson (La tenancière du salon “Trianon”), Etienne Bierry (Le patron du bistrot “La Patrie”), Rosy Varte (La patronne du bistrot “La Patrie”), Olivier Mathot (Le coiffeur), Jacqueline Jefford (La concierge), Dominique Page (La voisine de Marie-Louise), Yves Barsacq (Le client du salon “Trianon”), Annick Allières (L’amie du voyageur mécontent), Riccardo Garrone (Un voyageur)..
Durata: 90 minute
An: 1966
Gen: Drama

Filmul – Călătoria tatălui
Quantin locuiește cu familia într-un sat din apropierea graniței cu Elveția. El este din ce în ce mai nerăbdător că nu a primit nici o veste de la fiica sa cea mai mare, Marie-Louise, care a plecat la Lyon pentru a-și găsi de lucru la un salon de coafură. Aceasta a trimis o telegramă prin care îşi anunţă părinţii că are foarte mult de lucrul şi nu poate veni acasă. Soţia îl trimite pe Quantin la Lyon. Aici tatăl se confruntă cu un crud adevăr. Fiica sa nu este coafeză ci lucrează într-un salon ca prostituată.

Călătoria tatălui – Le voyage du pere (1966)