Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Tue, Aug 17th, 2021

Film – Călătorie neplanificată – Unpregnant (2020)

poster Unpregnant (2020)Unpregnant, comedie dramă, film american, regia Rachel Lee Goldenberg.
În rolurile principale: Haley Lu Richardson, Barbie Ferreira, Alex MacNicoll, Breckin Meyer.

Caseta film Unpregnant
Titlul original: Unpregnant
Regia: Rachel Lee Goldenberg
Scenariul: Rachel Lee Goldenberg, Ted Caplan, Jenni Hendriks, Jennifer Kaytin Robinson, William Parker
Distributia: Haley Lu Richardson (Veronica Clarke), Marie Wagenman (Young Veronica Clarke), Barbie Ferreira (Bailey Butler), Alex MacNicoll (Kevin), Breckin Meyer (Mark), Giancarlo Esposito (Bob), Sugar Lyn Beard (Kate), Betty Who (Kira Matthews), Mary McCormack (Debra Clarke), Denny Love (Jarrod), Ramona Young (Emily), Kara Royster (Kaylee), Meg Smith (Hannah), Abby Van Gerpen (Heather)
Durata: 104 minute
An: 2020
Gen: Comedie/Drama

Filmul – Călătorie neplanificata
Veronica Clarke, în vârstă de șaptesprezece ani, face un test de sarcină la școală și este întreruptă de fosta ei prietenă, Bailey Butler, care vede că testul este pozitiv. Deși Bailey presupune că Veronica va păstra copilul, ulterior se întâmplă să-i ofere Veronica o plimbare la o clinică unde poate face un avort, dacă are nevoie.

Veronica decide imediat să facă un avort și este supărată să descopere că nu are voie în Missouri fără acordul părinților. Ea formulează rapid un plan pentru a ajunge la Albuquerque, New Mexico, unde se află cea mai apropiată clinică, dar nu are fonduri pentru a ajunge până la capăt.

Mergând la prietenul ei Kevin, ea este șocată când acesta reacționează la știrile despre sarcina ei și o cere de soție. Veronica se preface că va lua în considerare propunerea și ia inelul cu ea. Apoi se duce la Bailey care este de acord să o conducă la Albuquerque.

Unpregnant (2020)