Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Thu, Jul 12th, 2018

Film – Călătorie periculoasă – Derailed (2002) Jean-Claude Van Damme

Călătorie periculoasă

poster Derailed (2002)Derailed, acțiune, film american, regia Bob Misiorowski.
În rolurile principale:
Jack Logan, un agent secret NATO, trebuie sa infrunte o echipa internationala de teroristi pentru a-si salva familia si intreaga lume.

Caseta film Derailed
Titlul original: Derailed
Regia: Bob Misiorowski
Scenariul: Jace Anderson, Adam Gierasch
Distributia: Jean-Claude Van Damme (Jacques Kristoff), Tomas Arana (Mason Cole), Laura Harring (Galina Konstantin), Susan Gibney (Dr. Madeline Kristoff), Lucy Jenner (Natasha), Jessica Bowman (Bailey Kristoff), Kristopher Van Varenberg (Ethan Kristoff), John Bishop (Bob Sterling), Binkey van Bilderbeek (Angus Riley), Dayton Callie (Lars), Simona Williams (Catherine), Sandra Vidal (Cynthia), Stefanos Miltsakakis (Stavros), Jimmy Jean Lois (Henry), George Stanchev (William), Nikolay Binev (Vincent Gruber)..
Durata: 89 minute
An: 2001
Gen: Actiune/Thriller

Filmul – Călătorie periculoasă
In Europa de Est, o tanara misterioasa imbracata in negru patrunde intr-un laborator de cercetari de unde fura un recipient. Lui Jack ii revine misiunea de a o insoti pe Galina Konstantin pana la predarea recipientului. Trebuiau sa calatoreasca impreuna cu trenul, sa treaca granita slovaka si sa ajunga la Frankfurt. Totul pare a decurge conform planului, dar nu totul este ceea ce pare a fi. Recipientul care continea fiole cu un firus era vanat de mai multe grupari. Dar unul se sparge si incepe haosul. Drumul se dovedeste mult mai greu decat isi imaginau, mai ales ca in trenul in care calatoresc ii asteapta surprize nebanuite. Teroristi, pasageri, agenti secreti, nimic nu mai conteaza.

Călătorie periculoasă – Derailed (2002) subtitrat