Filme vechi, filme subtitrate online, filme hd, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Wed, Oct 5th, 2022

Film – Călătoriile lui Gulliver: Liliput – The 3 Worlds Of Gulliver (1960)

Călătoriile lui Gulliver

The 3 Worlds Of Gulliver (1960)The 3 Worlds Of Gulliver, aventură, film american, regia Jack Sher.
In rolurile principale: Kerwin Mathews, June Thorburn, Basil Sydney.

După ce a naufragiat, un bărbat se trezește pe o insulă locuită de oameni mici, care în curând își fac planuri în legătură cu viitorul său.

Caseta film The 3 Worlds Of Gulliver (1960)
Titlul original: The 3 Worlds Of Gulliver
Titlul alternativ: I viaggi di Gulliver / Los viajes de Gulliver / Les voyages de Gulliver
Regia: Jack Sher
Scenariul: Arthur Ross, Jack Sher
Distributia: Kerwin Mathews (Dr. Lemuel Gulliver), Jo Morrow (Gwendolyn), June Thorburn (Elizabeth), Lee Patterson (Reldresal), Grégoire Aslan (King Brob), Basil Sydney (Emperor of Lilliput), Charles Lloyd-Pack (Makovan), Martin Benson (Flimnap), Mary Ellis (Queen of Brobdingnag), Marian Spencer (Empress of Lilliput), Peter Bull (Lord Bermogg), Alec Mango (Minister of Lilliput), Sherri Alberoni (Glumdalclitch), Oliver Johnston (Mr. Grinch), Waveney Lee (Shrike – Makovan’s daughter)
Durata: 100 minute
An: 1960
Gen: Aventura/Fantezie

Filmul – Calatoriile lui Gulliver – Liliput
Doctorul Gulliver este sărac, așa că nimic – nici măcar fermecătoarea lui logodnică Elisabeth – nu-l ține în orașul în care locuiește. Se îurcă pe o navă către India, dar într-o furtună este aruncat în mare și ajunge pe o insulă, care este locuită de oameni foarte mici. După ce a reușit să-i convingă că este inofensiv și să fie acceptat ca unul dintre cetățenii lor, regele lor vrea să-l folosească în război împotriva unui popor de uriași. În comparație cu ei, chiar și Gulliver este un pitic.

 

The 3 Worlds Of Gulliver (1960)