Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Sun, Jun 2nd, 2019

Film – Călătorul în timp – From Time to Time (2009) Alex Etel, Timothy Spall

poster From Time to Time (2009)From Time to Time, aventură fantezie, film Marea Britanie, regia Julian Fellowes.
În rolurile principale: Alex Etel, Timothy Spall, Maggie Smith.
Actiunea se desfasoara in doua perioade de timp total diferite, povestea avandu-l in centrul atentiei pe Tolly. Acesta este un mic baietel venit sa locuiasca cu bunica sa, Linet, cat mama sa e plecata sa afle vesti despre tatal lui, disparut pe front. Tolly sufera mult dupa disparitia tatalui, insa in timpul petrecut la bunica sa descopera ca are un dar ascuns si anume acela de a putea trece dintr-o perioada de timp in alta. Astfel el afla despre povestea unei comori disparute pe proprietatea bunicii lui, care ar putea salva casa din a fi vanduta. Totul incepe cu aparitia lui Susan, o fantoma, care a locuit acolo cu foarte multi ani in urma. Curios de ceea ce a vazut doreste sa afle mai multe despre istoria familiei si astfel descopera de la Linet o poveste interesanta despre trecutul familiei..

Caseta film From Time to Time
Titlul original: From Time to Time
Regia: Julian Fellowes
Scenariul: Lucy M. Boston, Julian Fellowes
Distributia: Maggie Smith (Mrs Thomas Oldknow), Alex Etel (Tolly Oldknow), Timothy Spall (Boggis), Pauline Collins (Mrs Tweedle), Eliza Bennett (Susan Oldknow), Rachel Bell (Perkins), Dominic West (John Caxton), Carice van Houten (Maria Oldknow), Douglas Booth (Sefton Oldknow), Jenny McCracken (Mrs Gross), Christine Lohr (Mrs Robbins), Allen Leech (Fred Boggis)..
Durata: 92 minute
An: 2009
Gen: Aventura/Drama/Fantezie

Filmul – Călătorul în timp
..Caxton, un fost angajat a ascuns o intreaga comoara care nu a mai fost descoperita. Caxton a fost un servitor care lucra pentru Capitanul Oldknow si sotia acestuia, Maria. Dorind sa ajunga cat mai sus in cariera, Caxton i-a dat niste sfaturi proaste lui Sefton, fiul cel mai mare al capitanului si astfel a fost concediat. Inainte de a pleca Caxton a ascuns o comoara formata din bijuteriile furate de la Maria. Atras de aceasta aventura, dar si de tot mai desele sale incursiuni in trecut, Tolly doreste sa descopere ascunzatoarea secreta a comorii. Pentru a putea rezolva misterul apeleaza si la Susan si la ajutorul acesteia.

Călătorul în timp – From Time to Time (2009)
subtitrat

Server 1
Server 2