Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Wed, May 30th, 2018

Film – Calea luptătorului pașnic – Peaceful Warrior (2006) Scott Mechlowicz, Nick Nolte

Calea luptătorului pașnic

poster Peaceful Warrior (2006)Peaceful Warrior, dramă, film american, regia Victor Salva.
În rolurile principale: Scott Mechlowicz, Nick Nolte, Amy Smart.
Filmul Peaceful Warrior (2006) se bazează pe romanul Way of the Peaceful Warrior, scris de Dan Millman.
Dan Millman este un tanar licean plin de talent si arogant, care pare a duce o viata perfecta: are un corp foarte frumos de gimnast si o putere incredibila, note bune, e un tanar foarte aratos, are bani destui si posibilitatea de a merge la calificarile la gimnastica pentru Olimpiada.

Caseta film Peaceful Warrior
Titlul original: Peaceful Warrior
Regia: Victor Salva
Scenariul: Kevin Bernhardt
Distributia: Scott Mechlowicz (Dan Millman), Nick Nolte (Socrates “Soc”), Amy Smart (Joy), Tim DeKay (Coach Garrick), Ashton Holmes (Tommy), Paul Wesley (Trevor), B.J. Britt (Kyle), Agnes Bruckner (Susie)
Durata: 120 minute
An: 2006
Gen: Drama/Romantic/Sport

Filmul – Calea luptătorului pașnic
Dan Millman (Scott Mechlowicz) este un gimnast care viseaza sa castige o medalie la Olimpiada, a carui lume se rastoarna cand intalneste un strain misterios numit Socrates (Nick Nolte). Socrates detine puterea de a ajunge la noi niveluri ale puterii si intelegerii. Dupa ce sufera un accident, cu ajutorul lui Socrate si al unei tinere, Joy (Amy Smart), Dan descopera ca trebuie sa invete multe si sa uite si mai multe inainte de a putea deveni un luptator impacat cu sine insusi.

Calea luptătorului pașnic – Peaceful Warrior (2006) subtitrat