Filme vechi, filme subtitrate online, filme romanesti, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Tue, Sep 29th, 2015

Film – Camille Claudel 1915 (2013)

Camille Claudel 1915

poster Camille Claudel 1915 (2013) Camille Claudel 1915, film francez biografic, aparut in 2013, regia Bruno Dumont.
In rolurile principale: Juliette Binoche, Robert Leroy, Jean-Luc Vincent.

Caseta film Camille Claudel 1915
Titlul original: Camille Claudel 1915
Regia: Bruno Dumont
Scenariul: Paul Claudel (scrisori), Camille Claudel (scrisori)
Distributia: Juliette Binoche (Camille Claudel), Jean-Luc Vincent (Paul Claudel), Robert Leroy (doctorul), Emmanuel Kauffman (preotul), Marion Keller (domnisoara Blanc), Armelle Leroy-Rolland (tînăra soră novice)
Durata: 95 minute
An: 2013
Gen: Biografic/Drama

Filmul  – Camille Claudel 1915
Începînd cu 1913, Camille Claudel a fost internată la cererea părinților ei. În februarie 1915, din pricina războilui, a fost dusă într-o instituție religioasă, azilul alienaților de la Montdevergues, aproape de Avignon, în mijlocul bolnavilor dificili.
Fără a mai sculpta, și dezvoltând un discurs paranoic – mai ales la adresa lui Rodin, ea își păstrează totuși luciditatea și sensibilitatea artistică.
Adânca ei suferință își mai găsește o speranță ipotetică, de ieșire din internarea forțată și de revedere a mamei, care nu mai comunică deloc cu ea, la Villeneuve-sur-Fère.
Doar fratele. scriitorul și diplomatul Paul Claudel, care îi mai scrie și o mai vizitează, constituie legătura ei cu exteriorul..

Filmul Camille Claudel 1915 (2013) subtitrat


About the Author

Filme vechi, filme subtitrate, filme romanesti, documentare, filme de Oscar.