Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Tue, Aug 13th, 2019

Film – Camionul de cursă lungă – Il bestione (1974)

poster Il bestione (1974)Il bestione (The Beast), comedie, film italian, regia Sergio Corbucci.
În rolurile principale: Giancarlo Giannini, Michel Constantin, Giuseppe Maffioli.
Sandro Colautti, camionagiu lombard cu douăzeci de ani de experienţă, îl veţi vedea alăturîndu-se unui al doilea şofer (forţat, deoarece colegul său a a trebuit să se retragă pentru că era bătrîn), un sicilian cu mult mai tînăr decît el, Nino Patrovita. La început, cei doi se luptă pentru egalitate: Sandro pe cît este de dur este şi taciturn, faţă de Nino care este exuberant şi lăudăros..

Caseta film Il bestione
Titlul original: Il bestione
Regia: Sergio Corbucci
Scenariul: Luciano Vincenzoni, Sergio Donati
Distributia: Giancarlo Giannini (Nino Patrovita), Michel Constantin (Sandro Colautti), Giuseppe Maffioli (Super Shell), Giuliana Calandra (Amalia), Dalila Di Lazzaro (Magda), Enzo Fiermonte (Matteo Zaghi), Jole Fierro (the former wife of Colautti), Philippe Hersent (Owner of CISA Car Company), Carlo Gaddi (Camorrista), Gabriella Giorgelli (Zoe), Attilio Duse (Truck driver), Anna Mazzamauro (Friend of Amalia), Giorgio Trestini (Andrea), Imma Piro (Lella Colautti), Franco Angrisano (Mafioso)..
Durata: 100 minute
An: 1974
Gen: Comedie/Drama

Filmul – Camionul de cursă lungă
..Treptat, cu toate acestea, conducînd bestia lor “fiara” – un camion de mare tonaj pentru transport internaţional – pe strazile din Europa, s-a legat între ei o prietenie sinceră; făcînd economii ei devin proprietarii unui astfel de camion şi încheie un contract de transport ca particulari. La primul drum cu patronii din Germania, iar la întoarcere transportă un individ dubios, în conflict cu poliţia. În final, din cauza lui vor avea necazuri, iar Sandro şi Nino vor fi expuşi riscului de a pierde camionul. Cu toate acestea, vor reuşi să iasă din încurcătură ajutaţi de nişte vechi colegi de breaslă şi pornesc iar la drum, cu o încredere neschimbată în viitor.

Camionul de cursă lungă – Il bestione (1974)

Server 1
Server 2 Server 3