Filme vechi, filme subtitrate online, filme romanesti, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Thu, Sep 6th, 2018

Film – Câmp de luptă – Pământul – Battlefield Earth (2000) John Travolta, Barry Pepper, Forest Whitaker

Câmp de luptă – Pământul

poster Battlefield Earth (2000)Battlefield Earth aka Battlefield Earth: A Saga of the Year 3000, SF acțiune, film american, regia Roger Christian.
În rolurile principale: John Travolta, Forest Whitaker, Barry Pepper.
În anul 3000, Pamantul este colonizat de o rasa de alieni numiti Psychlos, veniti ca sa extraga din subsolul planetei toate mineralele folosibile. Putinii oameni ce au supravietuit, fie trudesc ca sclavi in mina, fie sunt haituiti prin zonele devastate, unde traiesc in conditii demne de epoca de piatra. Toate amintirile despre invazia monstruosilor extraterestri au fost sterse din memoria supravietuitorilor. In schimb, s-a creat o mitologie care cultiva frica de invadatori, vazuti ca zei razbunatori..

Caseta film Battlefield Earth
Titlul original: Battlefield Earth
Regia: Roger Christian
Scenariul: J. D. Shapiro, Corey Mandell
Distributia: John Travolta (Terl), Barry Pepper (Jonnie Goodboy Tyler), Forest Whitaker (Ker), Kim Coates (Carlo), Sabine Karsenti (Chrissy), Richard Tyson (Robert the Fox), Kelly Preston (Chirk), Michael MacRae (District Manager Zete)..
Durata: 117 minute
An: 2000
Gen: Actiune/Aventura/SF

Filmul – Câmp de luptă – Pământul
..Jonnie (BARRY PEPPER), un om nemultumit de aceasta viata de animal vesnic vanat de un dusman invizibil, isi paraseste tribul si se aventureaza in pustietate, da de alti oameni, dar vor fi capturati curand de un Psychlo, care ii duce la munca fortata. Insa, spre deosebire de ceilalti, Jonnie nu este dispus sa-si accepte soarta. El vrea sa se intoarca inapoi la tribul sau, si mai ales la o fata numita Chrissy.

Câmp de luptă – Pământul – Battlefield Earth (2000) subtitrat

About the Author

Filme vechi, filme subtitrate, filme romanesti, documentare, filme de Oscar.