Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Tue, Mar 5th, 2019

Film – Campania – The Campaign (2012) Will Ferrell

Share This
Tags

poster The Campaign (2012)The Campaign, comedie, film american, regia Jay Roach.
În rolurile principale: Will Ferrell, Zach Galifianakis, Jason Sudeikis.
Cam Brady e obișnuit cu viața de politician, după ce a fost ales de patru ani în Congresul american. Deși s-ar părea că are experiență din campaniile electorale, adevărul e că Brady nu a concurat niciodată cu nimeni pentru voturi, pur și simplu fiindcă nimeni nu s-a mai înscris în cursă să îi fie oponent.
După ce Brady face o gafă majoră în public, doi afaceriști bogați decid să-l dea jos de la putere așa că pun la cale un plan. În ultimul moment, se înscrie în cursă Marty Huggins, un bărbat naiv și neinițiat, cu o apariție modestă, care nu are habar cum se trag sforile în politică..

Caseta film The Campaign
Titlul original: The Campaign
Regia: Jay Roach
Scenariul: Chris Henchy, Shawn Harwell
Distributia: Will Ferrell (Camden “Cam” Brady), Zach Galifianakis (Martin Sylvester “Marty” Huggins), Jason Sudeikis (Mitch Wilson), Katherine LaNasa (Rose Brady), Dylan McDermott (Tim Wattley), John Lithgow (Glenn Motch), Dan Aykroyd (Wade Motch), Brian Cox (Raymond Huggins), Sarah Baker (Mitzi Huggins), Karen Maruyama (Mrs. Yao), Grant Goodman (Clay Huggins), Kya Haywood (Dylan Huggins), Billy Slaughter (Dermot), Aaron Jay Rome (Intern Jason), Taryn Terrell (Janette)..
Durata: 85 minute
An: 2012
Gen: Comedie

Filmul – Campania
..Marty, directorul centrului local de turism, e aruncat în lupta politică de cei doi oameni de afaceri influenți care nu-l mai suportă pe congresmanul Cam Brady. Pe măsură ce se apropie ziua alegerilor, Marty se transformă, prin perseverență și ambiție, într-un contra-candidat tot mai puternic, iar acest lucru se datorează faptului că nici el nu mai respectă etica sau regulile, la fel ca și Brady.

Campania – The Campaign (2012) subtitrat