Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Fri, Jan 26th, 2018

Film – Campionul – Tin Cup (1996) [HD]

Campionul

poster Tin Cup (1996)Tin Cup, comedie romantică, film american apărut în anul 1996, regia Ron Shelton; O nominalizare Globul de Aur.
În rolurile principale: Kevin Costner, Rene Russo, Cheech Marin.

Caseta film Tin Cup
Titlul original: Tin Cup
Regia: Ron Shelton
Scenariul: John Norville, Ron Shelton
Distributia: Kevin Costner (Roy “Tin Cup” McAvoy), Rene Russo (Dr. Molly Griswold), Don Johnson (David Simms), Cheech Marin (Romeo Posar), Linda Hart (Doreen), Herbert Jaeger (Bar Patron), Alice Whiteside (Extra)
Durata: 135 minute
An: 1996
Gen: Comedie/Drama/Romantic

Filmul – Campionul
Roy McAvoy (Kevin Costner) este un jucator de golf talentat, care locuieste la o ferma frumoasa din Salome, un oras din vestul statului Texas. Desi este iscusit in sportul cu crosa si are o afacere proprie ce pare prospera, Roy e un mare ghinionist! Talentul sau pentru golf nu este exploatat de nimeni, iar afacerile incep sa ii mearga tot mai prost. Pana cand, intr-o zi, frumoasa Molly Griswold, iubita rivalului sau David Simms, il retrezeste la viata. Ea vine la ferma lui McAvoy pentru a lua lectii de golf si il inspira pe Roy sa se ia in serios si sa incerce sa se califice la US Open.

Campionul – Tin Cup (1996) subtitrat