Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Thu, Jan 30th, 2020

Film – Câmpul dragostei – Love Field (1992) Michelle Pfeiffer

Share This
Tags

poster Love Field (1992)Love Field, dramă, film american, regia Jonathan Kaplan; O nominalizare Oscar, o nominalizare Globul de Aur, un premiu şi o nominalizare Berlin.
În rolurile principale: Michelle Pfeiffer, Dennis Haysbert, Stephanie McFadden.
Lurene Halett (Michele Pfeiffer) nu se deosebeste de femeile casatorite ale Texas-ului anilor ’60 decat prin obsesia sa pentru familia Kennedy si mai ales pentru Jackie. Afland despre vizita lor in Dallas, Lurene se grabeste la aeroport, dar pierde sosirea triumfala a cuplului. In timp ce conduce pe strazile orasului incepe sa-si dea seama de nenorocirea care s-a petrecut..

Caseta film Love Field
Titlul original: Love Field
Regia: Jonathan Kaplan
Scenariul: Don Roos
Distributia: Michelle Pfeiffer (Louise Irene “Lurene” Hallett), Dennis Haysbert (Paul Cater), Stephanie McFadden (Jonell, Paul’s daughter), Brian Kerwin (Ray Hallett, Lurene’s husband), Louise Latham (Mrs. Enright, Hazel’s mother), Peggy Rea (Mrs. Heisenbuttal, Lurene’s neighbor), Beth Grant (Hazel Enright, Lurene’s boss), Cooper Huckabee (Deputy Swinson), Troy Evans (Lt. Galvan), Mark Miller (Trooper Exley), Pearl Jones (Mrs. Baker), Rhoda Griffis (Jacqueline Kennedy)..
Durata: 102 minute
An: 1992
Gen: Drama

Filmul – Câmpul dragostei
..Afland ca John Kennedy a fost asasinat, Lurene vrea cu tot dinadinsul sa plece la Washington pentru a asista la inmormantare, in ciuda faptului ca sotul ei ii interzice acest lucru. Pentru ca nu are la dispozitie alt mijloc de transport, Lurene ia autobuzul, unde le povesteste tuturor, chiar si celor care nu doreau sa asculte, despre familia Kennedy, fara sa stie insa ca se afla in acelasi loc cu un infractor cautat de politie, iar povestea acestuia ar putea fi mult mai interesanta decat a ei.

Câmpul dragostei – Love Field (1992)

Server 1
Server 2