Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Thu, Jan 31st, 2019

Film – Când bărbații nu-ți dau pace – Man Trouble (1992) Jack Nicholson, Ellen Barkin

poster Man Trouble (1992)Man Trouble, comedie romantică, film american, regia Bob Rafelson.
În rolurile principale: Jack Nicholson, Ellen Barkin, Harry Dean Stanton.
Man Trouble este o comedie romantica aparuta in anul 1992. De regia acestui film s-a ocupat Bob Rafelson, iar de scenariu s-a ocupat Carole Eastman. In rolurile principale ii putem urmari pe Jack Nicholson, Ellen Barkin, Harry Dean Stanton, Beverly D’Angelo, Michael McKean si Saul Rubinek. Eugene Earl Axline este un antrenor de caini de paza, care se indragosteste de una din clientele sale, Joan Spruance. Sora lui Spruance este o fata cu capul in nori, clasica, care incepe sa spuna tot ce stie despre prietenul ei care este un gangster.

Caseta film Man Trouble
Titlul original: Man Trouble
Titlul alternativ: La gatta e la volpe / Мужские хлопоты / Ella nunca se niega
Regia: Bob Rafelson
Scenariul: Carole Eastman
Distributia: Jack Nicholson (Harry Bliss), Ellen Barkin (Joan Spruance), Harry Dean Stanton (Redmond Layls), Beverly D’Angelo (Andy Ellerman), Michael McKean (Eddy Revere), Saul Rubinek (Laurence Moncreif), Paul Mazursky (Lee MacGreevy), Lauren Tom (Adele Bliss), Viveka Davis (June Huff), Veronica Cartwright (Helen Dextra), David Clennon (Lewie Duart), John Kapelos (Detective Melvenos), Gary Graham (Butch Gable)
Durata: 100 minute
An: 1992
Gen: Comedie/Romantic

Filmul – Când bărbații nu-ți dau pace
Jack Nicholson, intr-un rol mai putin obisnuit, acela de dresor de caini. Si nu orice fel de caini, ci caini de paza. Ellen Barkin este o cantareata de opera rafinata, terorizata de necunoscuti si de necunoscut. E usor de imaginat cum intra cei doi in contact, dar greu de imaginat o idila intre ei.

Când bărbații nu-ți dau pace – Man Trouble (1992) subtitrat

Server 1
Server 2